Alles wat een 50-plusser bezighoudt

by TerraByte internet services | 14/09/2022 10:32

Van wonen tot eropuit gaan, van lekker eten tot verzorging en mode, van gezondheid tot vrijetijdsbesteding. Bedenk het maar. Op de 50plusbeurs is het allemaal te vinden. Het is waar wat ze zeggen: “Je komt ogen en oren tekort”.

 

De ene stand na de andere, boordevol interessante informatie, leuke gratis gadgets, aanbiedingen en kansen op leuke prijzen. Ben je moe van het rondkijken? Dan plof je op een stoel om wat lekkers te eten of te drinken, ga je luisteren naar optredens van zangers en orkesten of schuift aan bij informatieve lezingen van bekende Nederlanders als Ivo Niehe, de rijdende rechter, heelal-deskundige Govert Schilling, weervrouw Helga van Leur, etc.

 

De 50plusbeurs is een van de bekendste evenementen van Nederland. We zijn ondertussen toe aan de 28e keer dat deze wordt gehouden. Dat gaat gebeuren van dinsdag 13 t/m zaterdag 17 september 2022 in de Jaarbeurs Utrecht. Je kunt er met de auto heen en bij de Jaarbeurs parkeren. Of je laat je met trein of bus brengen naar Utrecht Centraal, dat is bijna voor de deur. Bovendien milieuvriendelijk en na een vermoeiende dag wel zo veilig.

 

50PlusBeursEn reken er maar op dat het een vermoeiende dag zal worden. Want je vindt er honderden standhouders. Over vakantie en vrije tijd, over wonen, mode en beauty, over gezondheid en maatschappij, en veel meer. Je kunt je volop laten informeren over kampeerreizen, cruises en busreizen naar alle delen van de wereld; over campers en hotels in alle prijsklassen.
Uiteraard zijn er stands met informatie over elektrische fietsen. Wil je nog een centje bijverdienen, ga dan in gesprek met een uitzendbureau voor 65-plus. Ook uitgevers van boeken en tijdschriften presenteren zich.

 

Kom je niet meer uit alle adviezen over isoleren en duurzaam wonen? Dan kun je bij een aantal standhouders op de 50plusbeurs je licht gaan opsteken. Beveiliging is ook een thema van deze tijd, en dus op de beurs te vinden. Toe aan een goed bed, lekker relaxen, je huid verwennen, een modieuze outfit? De standhouders praten je graag bij.

 

De ouderdom komt met gebreken, wordt er gezegd. Klopt. Veel 50-plussers hebben last van PHPD of te wel Pijntje Hier, Pijntje Daar. De organisatoren van de beurs hebben dan ook veel verenigingen en stichtingen weten aan te trekken die adviezen kunnen geven over hinderlijke kwaaltjes en ernstiger gezondheidsproblemen, denk bijvoorbeeld aan Apneu, prostaatkanker, Parkinson, etc.
Interesse in religie, vakbeweging, politiek, dierenbescherming, erfenissen… Ook daarover zijn stands te vinden.

 

En alsof dit allemaal nog niet genoeg is: elke dag zijn er optredens en presentaties van artiesten, schrijvers, bekende Nederlanders, deskundigen op uiteenlopende terreinen. Ga maar eens kijken op de website van de 50PlusBeurs[1]. Daar staan ze allemaal genoemd onder het hoofdje “Programma”.

 

De 50PlusBeurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Een kaartje kost aan de kassa: € 20,-. Maar bestel je vooraf via de website, dan krijg je € 2,50 korting. Je kunt op de website ook zien welke standhouders er zijn en waar ze staan. Zo kun je thuis je dag helemaal voorbereiden. Tip: neem een rolkoffertje mee voor alle folders etc. De Jaarbeurs is rolstoeltoegankelijk en beschikt over miva-toiletten.

 

Alle informatie op: www.50plusbeurs.nl[2].

 

Endnotes:
  1. de website van de 50PlusBeurs: https://www.50plusbeurs.nl/
  2. www.50plusbeurs.nl: https://www.50plusbeurs.nl/

Source URL: https://www.seniorenwijzer.nl/50plusbeurs-alles-wat-een-50-plusser-bezighoudt/