Huisliften voor iedere woning

Huisliften voor iedere woning

– advertorial –

 

Naast de inmiddels bekende rolstoel huisliften – EasyHomeLift – heeft leverancier ELSTO Lifting zeer aantrekkelijke huisliften in haar programma voor diegenen die hun huis levensloopbestendig willen maken. Deze lift wordt “MijnLift” genoemd.

 

Verhuizen of thuis blijven wonen? Een MijnLift maakt uw woning toekomstbestendig. We willen allemaal langer genieten van ons zorgvuldig opgebouwde huis, een plek waar we ons prettig voelen.

 

huisliftenWe zijn al gewend om onze badkamers obstakelvrij te maken en door het plaatsen van een MijnLift, behoort traplopen nu ook tot het verleden. Dit zorgt niet alleen voor een veilige thuissituatie, maar verhoogd het comfort van uw woning aanzienlijk. De MijnLift is een state-ofthe-art personenlift met een modern en goed te combineren design, passend bij vrijwel iedere woonstijl.

 

Het ontbreken van een liftschacht zorgt voor een optimaal gebruik van de woonruimte. Wanneer U de lift beneden niet nodig heeft, parkeert U ‘m eenvoudigweg op de verdieping en visa versa. Als de liftcabine er niet is, dan kun je er gewoon onderdoor lopen of boven overheen lopen. Onze geleiders staan altijd dichtbij een scheidingswand van uw vertrek, dus nooit in de leefruimte.

 

MijnLift is het antwoord van ELSTO Lifting op de alom bekende trapliften. De MijnLift is bedoelt voor mensen die luxe en comfort in hun woning willen aanbrengen, om het daarmee mogelijk te maken, lang in eigen huis te kunnen blijven wonen. MijnLift levert een kleine cabine waar 1 persoon in kan staan of zitten, of een iets grotere cabine waar je gezellig samen in kan, of – indien gewenst
– een grote uitvoering waar je zelfs met een rolstoel van de lift gebruik kan maken.

 

MijnLift is de lift die je wilt hebben, zelfs zonder directe noodzaak.

 

Meer informatie

Kijk op: https://mijnlift.nl

 

Elsto

 

 

– advertorial –

Reacties

Wij horen graag van u

1 reactie

  1. Reageer maart 08, 17:56 #1 P. Patat

    de website ‘mijnlift.nl’ bestaat niet