Drentse Fiets4Daagse – Dwars door Drenthe met Amslod

Drentse Fiets4Daagse – Dwars door Drenthe met Amslod

GEGARANDEERD OERGEZELLIG

 

De 58e editie start dit jaar op donderdag 27 juli en de laatste fietsdag is zondag 30 juli. Kom gezellig fietsen met je partner, (klein-)kinderen of vrienden. Extra leuk dit jaar: kinderen tot en met 12 jaar fietsen gratis mee!

 

Je hebt de mogelijkheid om 1, 2, 3 of de volle 4 dagen te fietsen. Fiets 40, 60 of 80 kilometer en geniet van ons gratis en gastvrije ontbijt in de startplaats.

 

De prachtige, afwisselende routes leiden je dwars door Drenthe en gaan zelfs heel af en toe de provinciegrens over. Het Drentse landschap is prachtig!
Je fietst door bossen en heidegebieden, langs akkers, weilanden, beek- en esdalen en je komt door de schilderachtige brinkdorpen.

 

Onderweg kun je even uitblazen bij de gastvrije horeca of meedoen aan de activiteiten bij de beleefposten. Wat te denken van een bezoek aan schildersfestival Montmartre, een wijngaard of geniet van de gezelligheid tijdens een culinair preuvenement.

 

Fiets4Daagse

 

Schrijf je in en beleef Drenthe op haar mooist! De Amslod Drentse Fiets4Daagse staat garant voor vier dagen lang genieten van al het moois dat dé fietsprovincie van Nederland te bieden heeft: natuur, cultuur, muziek, spel, activiteiten en evenementen.

Neer informatie

Ga naar: www.fiets4daagse.nl/meedoen

 

We zien je aan de start in juli!

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!