Annet reiscoach – Relaxt op reis,  ontdek Nederland

Annet reiscoach – Relaxt op reis, ontdek Nederland

Waarom actieve 55-plussers moeten kiezen voor Annet Reiscoach

 

Als actieve 55-plusser is het verkennen van de wereld een manier om de horizon te verbreden, nieuwe ervaringen op te doen en volop van het leven te genieten. Bij Annet Reiscoach begrijpen we de behoeftes en verlangens van actieve senioren, en daarom hebben we een uniek reisconcept ontwikkeld dat perfect aansluit op de behoeftes van juist deze levenslustige 55-plussers.

Ontspannen op reis

Met Annet Reiscoach kunnen actieve 55-plussers ontspannen genieten van het gemak en comfort van reizen met bus, trein en tram. Onze georganiseerde reizen zorgen voor een stressvrije ervaring waarbij alle logistieke details worden verzorgd, zodat onze reizigers zich kunnen concentreren op het verkennen en genieten van de reis. Ons concept biedt gemak en comfort op elke moment van de reis. Annet weet de weg!

Wat u wilt!

Ons reisconcept biedt actieve 55-plussers de flexibiliteit om een breed scala aan bestemmingen te verkennen. Of u nu de voorkeur geeft aan idyllische dorpjes en schilderachtige oudhollandse steden, het bewonderen van de prachtige Nederlandse landschappen of het genieten van culturele bezienswaardigheden. Annet Reiscoach heeft voor elk wat wils. De diversiteit van ons aanbod stelt reizigers in staat om hun reiservaringen aan te passen aan hun individuele interesses en voorkeuren.

Annet reiscoachSamen genieten van de reis

Een dagtocht met Annet Reiscoach is meer dan alleen een reis; niet alleen dat Annet enthousiast fantastische verhalen kan vertellen over wat u ziet en tegenkomt, het is ook een kans om nieuwe vrienden te maken en te genieten van de warme, gastvrije sfeer van een gemeenschap van gelijkgestemde reizigers. Of u nu alleen reist, met een partner of met vrienden, u zult merken dat onze dagtochten een gevoel van verbondenheid en gezelligheid bieden om iets nieuws te ontdekken, ervaringen te delen en onvergetelijke herinneringen te creëren. Dat Annet Reiscoach zich vooral richt op kleine groepen maakt dit juist mogelijk. Het gevoel van verbondenheid en gemeenschap dat ontstaat tijdens onze reizen is vaak net zo waardevol als de bestemming zelf.

TIP

Zoekt u een reisgenoot?
Wist u dat u ook alleen samen met Annet van Annet Reiscoach op pad kunt gaan?

Veiligheid en Zekerheid

Bij Annet Reiscoach staat de veiligheid en zekerheid van onze reizigers altijd voorop. Als ervaren begeleider zorgt Annet voor een zorgeloze reiservaring waarbij de behoeften en comfort van elke reiziger centraal staat. Annet helpt u met raad en daad. Bovendien zorgen we ervoor dat onze reizen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat actieve 55-plussers vol vertrouwen kunnen genieten van hun reisavonturen. En de een-op-een mogelijkheid bij Annet Reiscoach maakt het mogelijk dat ook mensen met een handicap of beperking veilig en goed begeleid op reis kunnen gaan.

 

Als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer let Annet Reiscoach op de gevolgen van haar activiteiten op mens, milieu en samenleving en zorgt zij ervoor dat zij met haar bedrijf geen negatieve invloed heeft op haar omgeving. Annet Reiscoach staat als premembership vermeld in het MVO-register.

 

Kortom, Annet Reiscoach biedt actieve 55-plussers de perfecte gelegenheid om Nederland te ontdekken, nieuwe vriendschappen te sluiten en onvergetelijke ervaringen op te doen.
Dus waar wacht u op? Het is tijd om het avontuur op te zoeken, veilig uw comfortzone te verlaten en uzelf onder te dompelen in de opwinding van een dagtocht met Annet Reiscoach.nl. Ontdek, geniet en beleef het avontuur van uw reis, want bij Annet Reiscoach begint het avontuur zodra u instapt.

Hoe heeft de actieve 55-plusser Annet Reiscoach ervaren?

Betaalbaar
“Mijn man was overleden en ik zag er erg tegen op om alleen op pad te gaan. En toen zag ik de website van annetreiscoach.nl. Ik had bij anderen gezien dat zoiets heel duur kon uitpakken maar dat viel me bij Annet Reiscoach heel erg mee. Ik vond haar heel betaalbaar.
Annet zette zich volledig in, in haar rol van reiscoach en reispartner. Ik heb genoten! Echt iets wat ik vaker wil gaan doen.”
Enthousiast verhalen vertellen
“Annet liet mij de mooiste plekjes zien, ze is enthousiast en vertelt hier prachtig over. Er was overal tijd genoeg voor.”
Belevenis
“Ik had met een paar vriendinnen een dagtocht geboekt bij Annet. Goed kunnen afspreken wat we graag wilden zien en waar tijd voor moest zijn. We hebben het zo leuk gehad. Een hele belevenis. De dag was om voor we er erg in hadden.”

 

Wilt u meer weten, bezoek de website annetreiscoach.nl en laat uw telefoonnummer of e-mailadres achter en Annet neemt contact met u op.
Of mail of bel haar direct, annetreiscoach@gmail.com of 06 26804557.

 

 

Annet Reiscoach

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!