Ouder worden… met plezier!

Ouder worden… met plezier!

We weten het allemaal. Wij mensen worden steeds ouder. Gelukkig maar. Maar met het ouder worden krijgen we, ieder op een andere manier, te maken met een lichaam dat verandert. We krimpen.

 

Vrouwen verliezen een beetje urine, maar dat kan geleidelijk aan steeds wat meer worden. Bij de één als ze lacht of hoest, bij een ander al onderweg naar de WC. Mannen merken dat ze moeite hebben met een erectie of krijgen last van hun prostaat. Ons lichaam verandert. Maar we willen toch prettig verder leven. Actief blijven. Oftewel: ‘vitaal’.
Ook met een verzakking of met een vergrote prostaat. Maar hoe doen we dat? Wat is daarvoor nodig?

 

bekkenbodemEr zijn steeds meer behandelingen mogelijk als u door de ouderdom te maken krijgt met problemen met urine en ontlasting of seksuele klachten. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Stichting Bekkenbodem4All is de patiëntenorganisatie die er naar streeft dat het aanbod van zorg voor ouderen bij klachten in het bekkenbodemgebied van de hoogste kwaliteit is. Daarover overleggen we met artsen over de beste behandelingen, en vragen we regelmatig naar de ervaringen en wensen van oudere patiënten.

 

Hebt u te maken met bekkenbodem-klachten, zoals verlies van urine, ontlasting, pijn of seksuele klachten? En wilt u een luisterend oor van iemand die hetzelfde heeft meegemaakt als u, of bent u op zoek naar objectieve informatie over de meest geschikte behandeling? Dan bent u van harte welkom bij Stichting Bekkenbodem4All.

U vindt ons op

www.bekkenbodem4all.nl
Ook zijn we bereikbaar op maandag-ochtend van 09.00 – 12.00 uur en donderdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur, telefoonnummer: 06-1566186 (ook Whatsapp).

 

bekkenbodem

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!