Beschikken over  uw eigen vermogen

Beschikken over uw eigen vermogen

Bent u op zoek naar een manier om het kapitaal dat in uw woning vastzit beschikbaar te maken voor uw eigen doeleinden? Thuisborg begrijpt dat veel mensen de behoefte hebben om het vermogen dat in de woningwaarde is vastgelegd vrij te maken als aanvulling op hun inkomsten.

 

Of het nu gaat om een financiële aanvulling, het regelen van de verkoop voor uw partner, of het ondersteunen van dierbare familieleden; wij bieden u de mogelijkheid om het kapitaal in uw woning beschikbaar te maken, terwijl u onbezorgd in uw eigen woning kunt blijven wonen.

Financiële vrijheid voor woningeigenaren

Thuisborg biedt een vorm van dienstverlening waarbij u uw woning verkoopt en terughuurt, waardoor u discreet het vermogen vrijmaakt dat u nodig heeft om uw zelfstandigheid te waarborgen.

 

thuisborgWij volgen nauwlettend de ontwikkelingen in de woningmarkt en begrijpen de behoeften van woningeigenaren en hun woonwensen. Ons doel is om elke woningbezitter in Nederland te ondersteunen. Wij investeren in uw woning, zodat u beschikking krijgt over uw eigen vermogen, terwijl u gewoon kunt blijven wonen waar u zich thuis voelt. U behoudt tevens het recht om zo lang in uw woning te blijven wonen als u wenst.

De voordelen van Thuisborg

✓ Financiële vrijheid: Door het vrijmaken van het kapitaal dat in uw woning vastzit, kunt u uw financiële doelen realiseren en uw inkomsten aanvullen.
✓ Blijf in uw vertrouwde omgeving: U hoeft uw vertrouwde huis niet te verlaten. U kunt onbezorgd blijven wonen in uw eigen huis, ook als dit voorheen niet financieel haalbaar leek.
✓ Familieondersteuning: Als u uw familieleden wilt ondersteunen, kunnen wij u helpen om uw vermogen te benutten zonder uw woonplezier in gevaar te brengen.
✓ Maatwerkoplossingen: Bij Thuisborg begrijpen we dat elke situatie anders is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw persoonlijke behoeften.
✓ Betrouwbare partner: Met onze expertise en ervaring in de woningmarkt kunt u rekenen op een betrouwbare partner die uw belangen centraal stelt.
Bij Thuisborg begrijpen we dat elke woningeigenaar uniek is, met persoonlijke behoeften en specifieke woonwensen. Of het nu gaat om het vervullen van uw persoonlijke doelen of het verwezenlijken van uw ideale woonomgeving, Thuisborg is er om te ondersteunen.

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriëntatiegesprek, waarin we de mogelijkheden in uw situatie kunnen bespreken. U kunt een afspraak maken via onze website
www.thuisborg.nl.
Als u liever telefonisch contact opneemt, zijn we bereikbaar op 020-808 21 40.

 

 

Thuisborg

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!