Betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy aan de zee!

Betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy aan de zee!

Met veel plezier heb ik 52 jaar in Nederland gewoond. In de loop van de tijd zag ik in de Benelux diverse maatschappelijke en sociale ontwikkelingen ontstaan. Een toenemend aantal mensen met diverse nationaliteiten die samen een uitdaging hebben om in verdraagzaamheid met elkaar te leven. Sociaal viel mij op dat het contact tussen buurtgenoten minder werd, veel mensen hebben het druk met zichzelf. Ook merk ik dat er steeds meer onrust is dat vaak gepaard gaat met uitingen van geweld.

 

Toen dacht ik, kan dat niet anders? Tijdens mijn zijn in de regio Porto ontstonden er antwoorden. Wat mij hier vooral opvalt is dat mensen er voor elkaar zijn en elkaar helpen zonder daar iets voor terug te verwachten. Dat zit in deze streek in de genen van mensen. Ik noem dat het oude dorpsgevoel. Ik merk ook, elke dag weer, dat hier geen discriminatie en geen sociale onrust is. Aanslagen en demonstraties zie ik hier ook niet. Voor mij is bovenstaande de basis om in deze streek van Portugal betaalbare woonprojecten met een sociaal karakter en privacy te realiseren, A+ kwaliteit. Dat betekent dat de bewoners binnen de woonprojecten op zichzelf wonen maar er voor elkaar kunnen zijn en elkaar kunnen helpen. Dat is een organisch proces dat door de bewoners zelf tot ontwikkeling komt, vooral ook met behoud van privacy.

 

portugal

 

We hebben diverse woonprojecten in ontwikkeling waaronder Ocean Apartments in Vila do Conde. Nu Jack Bastiaansen 6 jaar in Portugal woont en werkt heeft hij een betrouwbaar Portugees netwerk samengesteld. In Portugal zijn er bij bestaande bouw en nieuwbouw vaak vocht en isolatie problemen. Jack staat voor A+ kwaliteit. De vaste projectbouwer van Easy Living Portugal heeft haar roots in Zwitserland. Dat merk je niet alleen aan de A+ kwaliteit maar zeker ook aan de gestructureerde werkwijze.

 

Het Appartementen complex met 9 Ocean Apartments A+ kwaliteit is gevestigd op 200 meter vanaf de zee en 200 meter vanaf de duinen met uitgestrekte houten loop bruggen. Op het appartementen complex realiseren wij ook ook een gemeenschappelijke daktuin, je hoort en ziet de zee! Alle voorzieningen voor boodschappen en medisch zijn in de buurt. Binnen 15 minuten ben je met de nabij gelegen metro in het centrum van Porto. Belangrijk om te weten is dat je binnen 15 minuten met de auto op vliegveld Porto bent.

 

portugalNiet iedereen wenst, in eerste instantie, permanent binnen het Easy Living Portugal te wonen. Dat is vanzelfsprekend geen probleem en geeft eventueel kansen voor gelijkgestemde om in uw appartement te wonen.

 

Betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy, A+ bouwkwaliteit is de passie van Jack Bastiaansen. Kijk maar eens op de site: www.easylivingportugal.com
en informeer welke appartementen nog vrij zijn. Op de site ziet u ook andere woonprojecten die we ontwikkelen.

 

 

easy living portugal

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!