Beter omgaan  met uw rugklachten

Beter omgaan met uw rugklachten

We hebben het vaak druk en hebben veel aan ons hoofd: familie, privéleven, sport enzovoort. Dit kan voor veel spanning zorgen in uw dieper gelegen spieren. Deze spieren werken in op uw zenuwen, die op den duur kunnen leiden tot bijvoorbeeld chronische rugklachten.

 

Het Rughuis is een gespecialiseerde (tweedelijns) gezondheidszorginstelling, die de pijn te lijf gaat van mensen die lijden aan een ernstige complexe chronische rug-, bekken- en/of nekpijnstoornis. Het Rughuis hanteert een gedragswetenschappelijke, individuele, intensieve en interdisciplinaire aanpak waarbij lichaam en geest hand in hand gaan. Daarom bestaat het team van behandelaren uit een psychotherapeut (hoofdbehandelaar), CGT-psycholoog, PS-psycholoog, fysiotherapeut of manueel therapeut en CSM (cliëntservicemedewerker). Deze interdisciplinaire aanpak is ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en levert de beste behandelresultaten.

rughuisProgramma

In ongeveer zes maanden werken we heel gericht samen met jou. De behandeling is intensief: 3 keer per week ben je met jouw behandelaren actief. Dit vergt een grote inzet en inspanning van u. We werken aan een duurzaam resultaat.

Verbeteringen op korte termijn die weer verdwijnen, helpen niet. Het Rughuis is gespecialiseerd in de langetermijneffecten. Juist daarom besteden we aandacht aan uw geestelijke welzijn, uw leefstijl en ook aan uw fysieke conditie. Wilt u meer informatie over Het Rughuis en haar programma? Dat kan! U kunt zich via de website inschrijven voor een persoonlijke informatiegesprek in een van onze vestigingen.

 

‘Ik ben een gelukkiger mens geworden’

Na twee jaar met rugklachten rond gelopen te hebben en veel hulp te zoeken, niets hielp echt, heeft een neurochirurg mij doorverwezen naar Het Rughuis. Met veel hoop, maar een onzeker gevoel ben ik aan dit traject begonnen. In het begin kostte het me best veel moeite om mijn draai te vinden, maar met behulp van mijn drie therapeuten zijn we de juiste richting op gegaan. Het is een intensief traject, maar voor het eerst sinds twee jaar kan ik zeggen dat het heeft geholpen. Ik ben een gelukkiger mens geworden! Er werken lieve mensen en er is een ontspannen sfeer. Door Het Rughuis heb ik meer grip op mijn lichaam en geest gekregen.

Het Rughuis

Bel voor een vrijblijvende afspraak:
Telefoon: 088-000 16 00
Website: www.hetrughuis.nl

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!