De Accu-Chek Instant  bloedglucosemeter en de mySugr app

De Accu-Chek Instant bloedglucosemeter en de mySugr app

We zijn gemiddeld twee uur per dag bezig met alle dingen rondom diabetes te regelen. Terwijl onze levens al druk genoeg zijn. Gek eigenlijk. Wie heeft er tijd om uit te zoeken waaraan te werken en hoe? Omdat jij bezig bent met leven, regelt mySugr de rest.

 

mySugr helpt bij het managen van je diabetes. Al jouw therapie informatie is gewoon altijd en overal in een oogopslag beschikbaar. Een slim diabetesmaatje waarmee je de uitdagingen met diabetes vol vertrouwen aan kunt gaan.

 

“Ik upload handmatig twee of drie keer per week de gegevens van mijn bloedglucosemeter naar de MySugr app. Ik kan precies zien wat er is gebeurd en wat de ontwikkelingen zijn. Daardoor heb ik veel meer inzicht. Vanmorgen was ik bijvoorbeeld bij mijn diabetesverpleegkundige en ik kon bijna exact voorspellen wat de HbA1c-waarde was.” – Mandy

 

Accu-ChekJe kunt de mySugr app onder andere gebruiken met de Accu-Chek® Instant bloedglucosemeter. De Accu-Chek Instant kun je via Bluetooth™ direct verbinden met de mySugr app. En wanneer de meter is verbonden met de mySugr app, dan worden de meetgegevens automatisch opgeslagen in de app. Hierdoor heb je altijd en overal jouw data bij de hand. En deze data kun je delen met iedereen die jij wilt. Zo hoef je geen dagboekjes meer in te vullen.

 

Je kunt nu kennis maken met de nieuwe Accu-Chek Instant bloedglucosemeter. De Accu-Chek Instant is snel, gemakkelijk en heel nauwkeurig. Heb je een meting gedaan, dan laten de kleuren op de meter onmiddellijk zien of je gemeten waarde binnen jouw persoonlijke streefwaardebereik ligt. Zo weet je direct of je actie moet ondernemen.
• Blauw: boven streefwaardebereik
• Groen: streefwaardebereik
• Rood: onder streefwaardebereik
De schaal kun je aanpassen naar jouw persoonlijke behandeldoelstellingen.

De Accu-Chek Instant is gemakkelijk in gebruik

Je kunt meteen starten met meten als je de strip in de meter doet en de meter gaat automatisch uit als je de strip eruit haalt. Met 1 druk op de knop vind je alle belangrijke informatie. Jouw vorige meetresultaat en de gemiddelden van 7, 30 en 90 dagen zijn direct zichtbaar op de meter.

En met de Accu-Chek Instant ben je verzekerd van een nauwkeurige meting

De Accu-Chek Instant overtreft de strengste nauwkeurigheidseisen van de ISO 15197:2013 / ISO 15197:2015. Dit geeft vertrouwen dat de dagelijkse therapie gebaseerd is op betrouwbare meetgegevens.

 

Wil je meer weten over Accu-Chek® Instant bloedglucosemeter of de mySugr app? Ga dan naar www.accu-chek.nl.

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!