De Care Dryer

De Care Dryer

Afdrogen zonder handdoek, zonder inspanning en met vele lichamelijke voordelen

Voor veel senioren is het afdrogen na het wassen over het algemeen koud, stressvol en voelt als een fysieke aanslag. De Care Dryer biedt dan dé oplossing, een zeer effectieve en prettige manier om het lichaam te drogen zonder handdoek en zonder enige vorm van lichamelijke inspanning.
Een unieke ervaring voor lichaam en geest!

 

De Care Dryer werkt effectief dankzij een innovatieve, gepatenteerde technologie. Door het gebruik van infraroodlampen wordt de gebruiker direct in warmte gewikkeld en wordt vervolgens zacht droog geblazen met warme lucht. Deze warme lucht wordt aangestuurd door onze unieke software waardoor deze aanvoelt als een heerlijk briesje op een tropisch strand. Een UVC systeem zorgt ervoor dat de luchtstroom bacterievrij is waardoor deze uitermate geschikt is voor mensen met een huidaandoening. Het lichaam droogt volledig in slechts enkele minuten zonder gebruik te hoeven maken van een op de huid schurende handdoek. Alle delen van het lichaam zijn eenvoudig en zonder veel inspanning te drogen.

Doordat u echt droog bent, droger zelfs dan met een handdoek, worden smetplekken voorkomen en kunnen doorligplekken hygiënischer en sneller behandeld worden. Ook steunkousen en kleding zijn makkelijker aan te trekken omdat de huid geheel droog en dus minder stroef is. De Care Dryer kan staand, zittend of liggend worden gebruikt.

“Ik gebruik de Care Dryer twee keer per dag! Eerst om de ruimte en mijn spieren op te warmen vóór het douchen, en ná het wassen om mijzelf af te drogen.”

Voordelen voor de oudere gebruiker

– Het afdrogen is zeer ontspannend en maken de spieren een stuk soepeler.
– Alle delen van het lichaam drogen moeiteloos, zodat er geen moeizame, uitrekkende bewegingen gemaakt hoeven worden.
– Smetplekken worden voorkomen en doorligplekken kunnen sneller genezen.
– De droger kan al vóór het douchen gebruikt worden, waardoor de spieren kunnen opwarmen waardoor het wassen lichamelijk makkelijker wordt.
– De infraroodlampen, in combinatie met de gepatenteerde luchtstroom bieden tot urenlange pijnverlichting bij artritis, artrose en reumatische aandoeningen.
– Aantrekken van kleding – inclusief steunkousen – gaat makkelijker, doordat de huid niet meer klam is.
– Het zelfstandig kunnen drogen bevordert de eigenwaarde en onafhankelijkheid.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op!
Nederland Benelux, Frankrijk en Duitsland
HBD, Curieweg 4A
2408 BZ Alphen aan den Rijn (NL)
t. 0172 744 211
e. info@hbd.care
Website: www.hbd.care

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!