Blijf genieten van boeken, kranten en tijdschriften

Blijf genieten van boeken, kranten en tijdschriften

Veel mensen gaan er graag voor zitten. Voor een goed boek of hun favoriete tijdschrift. Wat als het lezen niet meer gaat door slechter zicht of omdat het vasthouden van boeken moeite kost? Dan is er Passend Lezen; een bibliotheek vol gesproken boeken, kranten en tijdschriften.

 

De collectie van Passend Lezen bevat ruim 87.000 gesproken boeken, 1000 hoorspelen en meer dan 200 hoorcolleges. Daarnaast zijn er ook boeken in grootletter en braille. Van streekromans tot detectives en van klassiekers tot de nieuwste bestsellers. Ook zijn bijna alle landelijke en regionale dagbladen en populaire tijdschriften te beluisteren of digitaal te lezen via Passend Lezen. Er is voor ieder wat wils.

Passend lezenGemakkelijk, altijd en overal luisteren

Luisteren naar gesproken lectuur kan op verschillende manieren. Digitaal via de website of via de gratis app ‘Passend Lezen’ voor de telefoon of tablet. Wil je wel lezen maar lijkt het bestellen je lastig? Geen probleem! Je kunt op basis van je voorkeuren automatisch nieuwe boeken op je digitale boekenplank geplaatst krijgen. Zo heb je altijd een goed verhaal in huis!

Voor wie?

Passend Lezen is dé bibliotheek voor iedereen met een leesbeperking zoals mensen die blind of slechtziend zijn, dyslexie hebben of te maken hebben met een fysieke beperking (bijvoorbeeld reuma, MS of Parkinson) of cognitieve beperking (bijvoorbeeld afasie of een verstandelijke beperking). De collectie is ook voor mensen die te maken hebben met de gevolgen van niet aangeboren hersenletsel.

 

Een lidmaatschap voor volwassenen kost €33,- per jaar en is gratis voor kinderen tot 18 jaar.

Wat zeggen gebruikers?

Ontdek zelf de ervaringen van andere klanten op www.passendlezen.nl/ervaringen

Vraag gratis informatie aan

Meer weten over Passend Lezen? Vraag gratis informatiemateriaal aan via www.passendlezen.nl Of bel naar 070 3381500.

 

Passend lezen

 

 

Passend lezen

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!