De Haagse Strandhuisjes

by TerraByte internet services | 29/02/2016 21:03

Slapen op het strand? Dat kan vanaf april 2016 bij de nieuwe HaagseStrandhuisjes in Kijkduin, na Scheve-ningen de tweede badplaats van Den Haag! Nergens anders in Zuid-Holland vind je zulke luxe strandbungalows met zo veel ruimte binnen én buiten. De vakantiehuisjes liggen midden in de natuur, tussen zee en duinen, en toch slechts een half uurtje verwijderd van alle attracties die de stad te bieden heeft. Uniek voor Nederland! Zeg nu zelf: wie droomt er niet van om direct aan zee te overnachten?

de_haagse_strandhuisjesSlaapstrandhuisjes

De HaagseStrandhuisjes staan vanaf de lente tot en met de herfst aan de kust bij Kijkduin en hebben allemaal vrij uitzicht op de Noordzee. De bungalows zijn van binnen ingericht als echte strandhuisjes. Veel houtwerk, mooie tinten en een gezellige, stijlvolle inrichting. Afhankelijk van de indeling biedt een Haags Strandhuisje plaats aan vier of vijf personen. De huisjes hebben twee slaapkamers: een slaap-kamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. De woonkamer heeft een zitgedeelte, een eetgedeelte en grenst aan de open keuken. De badkamer bestaat uit een ruime douche en toilet. In elk slaapstrandhuisje is Wi-Fi aanwezig. De vakantiehuisjes zijn goed geïsoleerd en voorzien van een kachel. Daardoor is het ook heerlijk om in het voor- en najaar aan zee te verblijven!

Strandhuisje huren

Vanaf 2016 staan de vakantiehuisjes op het strand bij Kijkduin. Het is nu al mogelijk om een huisje te reserveren! Je kunt een strandbungalow per week, midweek of weekend huren. In het hoogseizoen zijn de slaapstrandhuisjes alleen per week beschikbaar. Je kunt meerdere huisjes tegelijk boeken voor dezelfde periode, met een maximum van drie aaneengesloten weken. Kijk voor prijzen op haagsestrandhuisjes.nl.

Kijkduin

Kijkduin, na Scheveningen de tweede badplaats van Den Haag, is ideaal voor langere vakanties. Het strand van Kijkduin is rustig en schoon, er zijn uit-gestrekte duinen om door te wandelen en te fietsen, je kunt er heerlijk kitesurfen en je vindt er verschillende attracties in de buurt, zoals De Uithof. Op de boulevard van Kijkduin bevinden zich diverse leuke restaurantjes en ‘s zomers staan er veel relaxte beachclubs op het strand. Bovendien kun je vanuit Kijkduin makkelijk uitstapjes maken naar Scheveningen en de binnenstad van Den Haag, beide op minder dan een half uurtje fietsen.

Zuiderstrand

Het Zuiderstrand bij Kijkduin is één van de mooiste stukjes Den Haag. Onder Hagenaars staat het ook wel bekend als het stille strand. Je ziet hier dan ook vooral inwoners van Den Haag genieten van de rust en natuur. In de zomer is het Zuiderstrand de perfecte plek om te relaxen bij één van de authentieke strandpaviljoens met vrij uitzicht op een prachtige zonsondergang. De strandtenten hier worden geroemd om hun vriendelijk personeel, heerlijk gerechten en ongedwongen sfeer. In de lente en herfst kun je hier heerlijke lange strandwandelingen maken.

Bereikbaarheid

De HaagseStrandhuisjes in Kijkduin zijn met de auto goed te bereiken. Vanaf de snelweg ben je via afrit Den Haag Zuid-west zo in de badplaats. Het navigatie-adres is Machiel Vrijenhoeklaan 175 in Den Haag. Je arriveert dan op de nabijgelegen parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Vanaf daar loop je door de
duinen in ongeveer vijf minuten naar de vakantiehuisjes op het strand.

Voor fietsers die het lange-afstandspad LF1 langs de Noordzeekust volgen en willen overnachten tussen Hoek van Holland en Amsterdam: de HaagseStrandhuisjes liggen direct aan de route. Met prachtig uitzicht comfortabel en luxe slapen aan zee!

 

Ontdek hoe de luxe strandhuisjes eruit zien, de beschikbaarheid en wat er te doen is in de omgeving op www.haagsestrandhuisjes.nl[1].

Endnotes:
  1. www.haagsestrandhuisjes.nl: http://www.haagsestrandhuisjes.nl

Source URL: https://www.seniorenwijzer.nl/de-haagse-strandhuisjes/