Woonlandschap de Leyhoeve – Het nieuwe wonen voor 55+

Woonlandschap de Leyhoeve – Het nieuwe wonen voor 55+

Als u wat ouder wordt veranderen uw woonwensen. U wilt comfort, leuke mensen om u heen, lekker eten, sporten, zwemmen, fietsen of gewoon de deur achter u dicht kunnen trekken om een paar weken weg te gaan. Kortom: U wilt maximaal kunnen genieten. Met – als het nodig is – alle zorg binnen handbereik, zodat u met een gerust hart naar de toekomst kunt kijken. Dan is er Woonlandschap de Leyhoeve.

Comfortabel wonen in Groningen of Tilburg

Aan de rand van de stad Groningen en Tilburg, liggen twee bijzondere woon-complexen op twee unieke locaties: De Leyhoeve in Groningen is gelegen aan het Oude Winschoterdiep, waarlangs u heerlijk kunt wandelen of fietsen over de parkachtige boulevard. En bij De Leyhoeve in Tilburg loopt u via de weelderige tuin van het complex zo het prachtig groene Leijpark in.

 

Leyhoeve

‘Eenzaamheid, dat kennen we hier niet.’

‘Het wonen hier is een feestje’, zegt een van de bewoners. ‘Je hebt veel fijne buren en er is van alles te doen; voor ieder wat wils. Eigenlijk draait alles bij De Leyhoeve om optimaal wooncomfort en gemak. Eenzaamheid, dat kennen we hier niet. En ook als er een zorgvraag om de hoek komt kijken, kunnen we hier heerlijk blijven wonen.’

Alles onder een dak

De locaties van De Leyhoeve bieden elk een levensloopbestendige omgeving die voldoet aan alle verwachtingen van meer en minder actieve senioren: Naast ruim 200 luxe appartementen en meer dan 70 zorgsuites, zijn alle faciliteiten in- en rondom de gebouwen aanwezig. U vindt er een Brasserie met royaal terras aan het park en-/of water, een Pizzeria, een Bruin Café en verschillende wellnessfaciliteiten zoals een zwembad en fitness. Daarnaast zijn er zalen beschikbaar voor gezellige bewonersactiviteiten en -clubjes, maar ook voor feesten, evenementen of vergaderingen. Uw auto kan worden geparkeerd in de inpandige parkeer-garage en er is een huismeester aanwezig die lastige klusjes kan opknappen. Allerlei aanvullende diensten zoals een kapper, pedicure, schoonheidsspecialist, fysiotherapeut, apotheek en/of huis-artsenpost – allemaal onder hetzelfde dak – ,
maken het plaatje compleet.

LeyhoeveIn de buurt

Beide locaties liggen op slechts 10 minuutjes fietsen van de binnenstad. Winkels zoals een supermarkt of drogisterij voor de dagelijkse boodschappen vindt u om de hoek of zijn makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. In Groningen vindt u zelfs een bus- en treinstation voor de deur en in Tilburg kunt u tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van een taxiservice. Zo bent u niet per se afhankelijk van een eigen auto. Moet u onverhoopt naar het ziekenhuis? Ook dan bent u binnen 10-15 minuten ter plaatse.

Duurzaam wonen

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in De Leyhoeve. Daarom treft in de woonlandschappen allerlei duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, een WKO-systeem (Warmte Koude Opslag), bouwmaterialen die kunnen worden hergebruikt en aardbevingsbestendige constructies. Hiermee zijn de gebouwen niet alleen duurzaam, maar dragen deze ook bij aan een lagere uitstoot van CO2. Het is hier in alle opzichten aangenaam wonen! www.leyhoeve.nl.

 

Reacties

Wij horen graag van u

1 reactie

 1. Reageer september 23, 18:08 #1 Lenie van Rosmalen

  L.S.
  wij ; John en Lenie van Rosmalen , wonen in de Laagstraat in Vught, tegenover het gebouw: de Wingert, waar in de , hopende in de nabije toekomst , appartementen worden gebouwd
  voor senioren !?
  Nu nog weer een tegenvaller vanwege de vleermuizen die er nu nog in de oude bestaande gebouwen !!,,wonen!
  Hopelijk ook, dat die vleermuizen. snel nieuwe huisvesting in de vele ,, vleermuishuizen,, die gezet zijn op het park in de Laagstraat/Glorieuxlaan ?? En dat de nieuwbouw snel kan gaan beginnen !!??