De Lindeborg biedt een veilige woonomgeving

De Lindeborg biedt een veilige woonomgeving

Begin november opent aan de Maliebaan in Utrecht de zeventiende woonzorglocatie van Domus Magnus: De Lindeborg. Als locatiemanager draagt Lex Corbijn de verantwoordelijkheid over deze nieuwe locatie waar ouderen kunnen wonen met zorg.

 

Lex: “Die eerste maanden vind ik altijd een mooie fase. De medewerkers leren elkaar kennen en de bewoners wennen aan hun nieuwe woonomgeving. Dat is soms best pionieren, maar samen met het team en de eerste bewoners ga ik een solide basis leggen voor de komende jaren.”

LindeborgHistorisch pand van alle gemakken voorzien

Het pand is de afgelopen jaren flink onder handen genomen. De kantoren die sinds de jaren ’60 in het pand huisden, maakten plaats voor 25 ruime woonzorgappartementen. Lex: “Vroeger was de Maliebaan een woongebied op stand. Ik vind het mooi dat het historische pand nu weer een woonbestemming krijgt. De grandeur van destijds is behouden gebleven terwijl het pand van alle moderne gemakken voorzien is.”

 

Bij De Lindeborg kan men in alle rust en ruimte wonen. Vanwege de centrale ligging is de gezelligheid van de stad ook altijd nabij. De Stadsschouwburg en het Wilhelminapark bevinden zich op loopafstand. Lex: “Mijn favoriete plek? Dat is het Koetshuys, achterin de tuin gelegen. Een heerlijke plek waar je binnen of op het terras een krantje leest, een kopje koffie of thee drinkt en een gezellig praatje houdt.”

 

De Lindeborg biedt een veilige woonomgeving met een zorgteam dat 24 uur per dag beschikbaar is

Comfortabel en ontspannen

Ouderen met een lichte of intensievere zorgvraag zijn welkom bij De Lindeborg. Dit geldt voor zowel alleenstaanden als echtparen. De Lindeborg biedt een veilige woonomgeving met een zorgteam dat 24 uur per dag beschikbaar is. Lex: “Er is veel animo van mensen uit de omgeving van Utrecht. Zij zien steeds vaker op tegen het onderhouden van hun (te) grote huis en tuin. Of hun gezondheid gaat achteruit. Soms willen mensen dichter bij hun (klein)kinderen in Utrecht wonen. Wat al deze personen gemeen hebben, is dat zij graag comfortabel en ontspannen willen wonen en leven. Binnen de Lindeborg kunnen de bewoners het leven leiden zoals ze dat gewend zijn. In een mooi appartement en met begeleiding daar waar het nodig is. Onze kok verzorgt heerlijke maaltijden en we bieden een welzijnsprogramma op basis van de wensen van de bewoners. Iedereen kan doen en laten wat hij of zij wil. De ene bewoner zal dagelijks gebruik maken van alle faciliteiten binnen De Lindeborg en geniet van het samenzijn in de gemeenschappelijke ruimtes. Een ander is juist veel op pad, verblijft graag op het eigen appartement en pakt alleen de krenten uit de pap.”

Meer weten over Domus Magnus?

Al meer dan 15 jaar biedt Domus Magnus kleinschalige, particuliere ouderenzorg op unieke locaties in Nederland. Wilt u meer informatie? Kijk dan gerust eens op: www.domusmagnus.com of bel 085-0645910.

 

 

domus magnus

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!