De Otolift Modul-Air Smart

by TerraByte internet services | 28/02/2024 07:15

– advertorial –

 

Maak kennis met onze nieuwste traplift!

Maak kennis met de meest geavanceerde traplift van Otolift: de ModulAir Smart. Uitgerust met de modernste technologieën, waardoor u deze veilig en moeiteloos bedient. Door het ergonomische ontwerp en de hoogwaardige bekleding geniet u van optimaal comfort. Vindt u design belangrijk? De afwerking is subliem. Ingeklapt vormt de Modul-Air Smart een onopvallend geheel. De intelligente stoel rijdt geruisloos over een ultradunne rail, samengesteld uit innovatieve modules die perfect op elkaar aansluiten. De Otolift Modul-Air Smart is de oplossing voor iedere trap.

Smart dashboard

Uniek is het smart dashboard in de armleuning. Hierop ziet u een liveweergave met de status van uw traplift. U ziet in één oogopslag onder andere hoe vol de accu’s zijn.

Smart design

De stoel is ergonomisch gevormd voor extra comfort. De armleuningen, de zitting en de voetenplank zijn moeiteloos in te klappen.

Uw trap blijft beloopbaar

De Otolift Modul-Air Smart is ideaal voor de binnenzijde van uw trap. De rail, van slechts zes centimeter doorsnede, neemt door zijn korte buigradius slechte minimale ruimte in op uw trap. Montage aan de binnenzijde betekent ook dat de trapleuning in veel gevallen kan blijven zitten. De rail wordt opgebouwd uit innovatieve modules die perfect op elkaar aansluiten. Door dit modulaire karakter kan de traplift op maat gemaakt worden voor vrijwel elke trap.

 

Otolift

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Eén van onze adviseurs komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U ontvangt dan meteen een vrijblijvende prijsopgave. Hoe uw trap er ook uitziet en wat uw wensen ook zijn; samen vinden we altijd de perfecte oplossing.

 

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend thuisadvies.

Wilt u meer informatie?

Kijk op www.otolift.nl[1] of bel gratis naar 085 – 029 75 76[2].

 

 

Otolift[3]

 

 

– advertorial –

 

Endnotes:
  1. www.otolift.nl: https://www.otolift.nl/
  2. 085 – 029 75 76: tel:+31850297576
  3. [Image]: https://www.otolift.nl/

Source URL: https://www.seniorenwijzer.nl/de-otolift-modul-air-smart/