Kom kijken tijdens de Week van Zorg en Welzijn

Kom kijken tijdens de Week van Zorg en Welzijn

Een baan kan meer zijn dan alleen maar uw werk. U kunt het verschil maken, echt iets voor een ander betekenen. U werkt daar waar uw hart ligt en u doet waar u goed in bent. Dat is werken in Zorg en Welzijn. Zou het iets voor u kunnen zijn?

 

Van baan veranderen doet u niet zomaar. Helemaal niet naar een andere sector zoals Zorg en Welzijn, waar zoveel verschillende beroepen zijn en zoveel mogelijkheden om uzelf te ontwikkelen. Tijdens de Week van Zorg en Welzijn (11 t/m 16 maart) ontdekt u wat Zorg en Welzijn u te bieden heeft. In het hele land zijn er volop evenementen, die gericht zijn op leren en werken in deze sector.

zorg en welzijnMeer weten over leren en werken in Zorg en Welzijn?

Kom naar één van de Meet & Greets, inspiratiemiddagen of speeddates bij u in de buurt en ontmoet werkgevers, loopbaanadviseurs en onderwijsinstellingen. Praat met zorg- en welzijnsprofessionals en doe indrukken op. Ga in gesprek met organisaties om te kijken waar kansen zijn om in te stromen of werkervaring op te doen. Zo komt u erachter waar uw hart en mogelijkheden liggen.

Ontdek uw kansen en mogelijkheden

De sector Zorg en Welzijn staat te springen om personeel en er zijn diverse manieren waarop u in deze sector aan de slag kunt gaan. Misschien heeft u al eerder in Zorg en Welzijn gewerkt en wilt u opnieuw werken waar uw hart ligt. In dat geval kunt u direct aan de slag. Of misschien wilt u graag in Zorg en Welzijn werken, maar heeft u geen zorg-gerelateerd diploma. Ook dan zijn er verschillende opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van leren en werken, zodat u direct salaris ontvangt. Of misschien wilt u wel opnieuw de schoolbanken in. In Zorg en Welzijn is meer te kiezen dan u misschien denkt.

 

Kijk op www.weekvanzorgenwelzijn.nl voor meer informatie over alle activiteiten die tijdens de Week van Zorg en Welzijn plaatsvinden.

 

Voor persoonlijk advies over werken binnen de sector Zorg en Welzijn kijkt u op: www.ontdekdezorg.nl.

 

Tags werk, zorg

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!