Je natuurlijke lach terug

Je natuurlijke lach terug

Een bril koopt u bij een opticien, een gehoorapparaat bij een audicien, waar koopt u uw kunstgebit? Bij Denticien! Uw nieuwe glimlach vindt u in de winkelstraat in Alkmaar, Haarlem en Rijswijk (Den Haag). Stap eens binnen en ontdek hoe heerlijk een nieuw gebit kan voelen.

Boek vol glimlachen

Bij Denticien bladert u eerst door een boek vol glimlachen. We drinken rustig een kopje koffie. Wat zijn uw wensen en angsten? Welke glimlach vindt u mooi? Wat past bij uw gezicht? Pas als we u begrijpen gaan we aan de slag.

denticienPerfect

Denticien maakt een kunstgebit dat perfect past. We combineren innovatieve 3D-technologie met oprechte aandacht voor uw persoonlijke wensen. Het proces gaat als volgt:

 

1. 3D-simulatie met digitale scan
We brengen de afmetingen van uw mond in kaart met een digitale scan techniek. Alles komt tot in de kleinste details in beeld. Zo vinden we de ideale pasvorm. Veel beter en accurater dan dat gehap in die vreselijke klei!

 

2. Ideale pasvorm
We bepalen de manier waarop u ‘dichtbijt’, zodat uw kiezen straks perfect op elkaar komen te staan en u weer goed kunt kauwen. Als nodig maken we een aanvullende kleine afdruk van uw kaak.

 

3. Proefprothese
De proefprothese is speciaal ontworpen zodat u uw nieuwe glimlach zelf kunt beoordelen. U heeft de tijd om aan uw nieuwe kunstgebit te wennen.

 

4. Definitief kunstgebit en servicepas
Past de proefprothese perfect en is hij naar uw zin? Dan maakt Denticien uw definitieve kunstgebit. U krijgt twee jaar garantie op uw gebitsprothese.
U ontvangt de Denticien servicepas. Hierop staan de digitale gegevens van uw nieuwe kunstgebit. U beschikt nu over uw eigen digitale kunstgebit en wij kunnen deze gegevens gebruiken bij het maken van een eventuele reserveprothese of nieuw kunstgebit.

In de watten

Denticien ziet u als een goed betalende klant, niet als patiënt, en behandelt u dus ook zo. Immers: wie een horloge koopt voor zo’n bedrag wordt toch ook in de watten gelegd? Daarnaast wordt voor u de een volledige prothese wordt voor 75% vergoed vanuit de basisverzekering.

Ervaar het zelf

We kunnen van alles vertellen over hoe we u kunnen helpen, maar u kunt het beter zelf ervaren. Bezoek ons op de 50PlusBeurs of laat ons in één van de drie winkels kosteloos een 3D-simulatie maken van uw toekomstig lachende gezicht. Een aanstekelijke lach, ga daar maar van uit!

 

 

denticien

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!