Ouderenpanel – Wilt u ook uw mening geven?

Ouderenpanel – Wilt u ook uw mening geven?

Doe mee met het Ouderenpanel van het Nationaal Ouderenfonds

 

Het Nationaal Ouderenfonds heeft een eigen Ouderenpanel. En het aantal leden groeit! Zo weten we steeds beter wat senioren echt belangrijk vinden. Wilt u ook bijdragen aan een juist beeld van 55-plussers? Geef u dan op voor het Ouderenpanel en geef uw mening. Door lid te worden van het Ouderenpanel geeft u 55-plussers een stem in actuele onderwerpen. Op deze manier praat het Ouderenfonds mét senioren, in plaats van óver senioren. Wij houden u op de hoogte van de resultaten.

Zo werkt het Ouderenpanel

Als deelnemer van het Ouderenpanel ontvangt u elke paar maanden een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. Het onderwerp is elke keer anders: van gezondheid tot digitalisering. Even geen tijd? Dan kunt u ook een keertje overslaan. Soms kunt u zich opgeven voor bijvoorbeeld een paneldiscussie, interview of focusgroep. Dit is vrijblijvend.

 

Ouderenpanel

“Doordat ik in de gezondheidszorg gewerkt heb, vind ik het belangrijk dat er onderzoek wordt gedaan. Thema’s als zorg en medicatie spreken me aan, maar ook huisvesting en sociale media. Soms maak ik me er druk over dat ouderen niet bijblijven. Nieuwe ontwikkelingen kun je bijna niet inhalen.”

Martin Punt (68)

 

Voorbeeld onderzoeksresultaat

Digitale vaardigheden op het (vrijwilligers)werk
• Ongeveer de helft van de werkgevers heeft oog voor de digitale vaardigheden van werknemers.
• Toch verbloemt bijna 15% van de panelleden wel eens dat hij of zij bepaalde vaardigheden niet heeft.
• Bijna 85% van de panelleden vindt het (heel) belangrijk om digitale vaardigheden te blijven ontwikkelen. Hoe ouder men is, hoe vaker men dat vindt.

Meedoen?

Ga naar ouderenfonds.nl/ouderenpanel en geef u op!

 

 

nationaal-ouderenfonds

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!