Woonzorgorganisatie Domus Magnus bestaat 17 jaar en blikt terug

Woonzorgorganisatie Domus Magnus bestaat 17 jaar en blikt terug

Woonzorgorganisatie Domus Magnus bestaat zeventien jaar. Destijds één van de eerste aanbieders in de ouderenzorg, die wonen en zorg van elkaar heeft gescheiden. Zeventien jaar later hebben zij zeventien unieke woonzorglocaties in Nederland.

Van Brummen tot Utrecht

Door het scheiden van wonen en zorg ontstond er in 2004 een alternatief voor de traditionele verpleeghuizen. De bewoner verkreeg meer keuzevrijheid hoe te wonen wanneer er zorg nodig was. Het begon op het prachtige groene landgoed van Klein Engelenburg aan de Spoorstraat in Brummen. Hier vestigde Domus Magnus haar eerste locatie. De nieuwste locatie, De Lindeborg, is te vinden in het stadscentrum van Utrecht aan de Maliebaan. De bewoners van Domus Magnus hebben dan ook niet alleen de keuze of zij op 30 of maar liefst 120m2 willen wonen, ook varieert het aanbod van een landelijk gelegen locatie in het groen, tot aan een levendige omgeving in een stedelijke locatie. Voor ieder wat wils.

Domus MagnusTijdelijk verblijven met zorg

Soms heeft u tijdelijk verblijf met zorg nodig. Bijvoorbeeld voor herstel na een ziekenhuisopname of als het thuis even niet meer gaat. Bij ons kunt u in alle rust, onder professionele begeleiding, herstellen. Ook voor het ontlasten van uw mantelzorgers kan een tijdelijk verblijf een uitkomst zijn. Of misschien wilt u gewoon even op vakantie, maar heeft u zorg nodig. Wat de reden ook is, uw zorgen begeleiding leveren wij met ons eigen team, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Zo kunt u in een geborgen omgeving uitrusten of herstellen.

Meer weten over Domus Magnus?

Domus Magnus biedt kleinschalige, particuliere ouderenzorg op unieke locaties in Nederland. Wilt u meer informatie?

Kijk dan gerust eens op:
www.domusmagnus.com
of bel 085-0645910.

 

 

Domus Magnus

 

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!