Drentse Fiets4Daagse – Dalen, Diever, Meppel, Westerbork

Drentse Fiets4Daagse – Dalen, Diever, Meppel, Westerbork

25-28 JULI 2024
GEGARANDEERD OERGEZELLIG

 

De 59e editie start dit jaar op donderdag 25 juli en de laatste fietsdag is zondag 28 juli. Kom gezellig fietsen met je partner, (klein-)kinderen of vrienden. Extra leuk: kinderen tot en met 12 jaar fietsen gratis mee!

 

Je hebt de mogelijkheid om 1, 2, 3 of de volle 4 dagen te fietsen. Fiets 40, 60 of 80 kilome-ter en geniet van de prachtige, afwisselende routes die je dwars door Drenthe en zelfs heel af en toe over de provinciegrens leiden. Geniet van een gratis en gastvrij ontbijt in één van onze vier startplaatsen.

 

Drentse Fiets4Daagse

Het Drentse landschap is prachtig!

Je fietst door bossen en heidegebieden, langs akkers, weilanden, beek- en esdalen en je komt door de schilderachtige brinkdorpen.
Onderweg kun je even uitblazen bij de gast-vrije horeca of meedoen aan de activiteiten bij de beleefposten. Wat te denken van een bezoek aan schildersfestival Montmartre, een wijngaard of geniet van de gezelligheid tijdens een culinair preuvenement.

 

Schrijf je in en beleef Drenthe op haar mooist!

 

De Drentse Fiets4Daagse staat garant voor vier dagen lang genieten van al het moois dat dé fietsprovincie van Nederland te bieden heeft: natuur, cultuur, muziek, spel, activiteiten en evenementen.
Geniet met het hele gezin mee op de gezellige familieroute met extra leuke activiteiten onderweg. Kom jij meefietsen?

 

Schrijf je in en beleef Drenthe op haar mooist! De Amslod Drentse Fiets4Daagse staat garant voor vier dagen lang genieten van al het moois dat dé fietsprovincie van Nederland te bieden heeft: natuur, cultuur, muziek, spel, activiteiten en evenementen.

Neer informatie

Ga naar: www.fiets4daagse.nl/meedoen

 

We zien je aan de start in juli!

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!