Een elektrische rolstoel van e-Ability neemt u mee!

Een elektrische rolstoel van e-Ability neemt u mee!

Met de elektrische rolstoelen van e-Ability kunt u weer zelfstandig op pad. De elektrische rolstoelen van e-Ability zijn licht van gewicht, gemakkelijk in gebruik en met een eenvoudige beweging op te vouwen. Dit zorgt ervoor dat u weer zelfstandig naar de supermarkt kunt, op pad kunt gaan met vrienden of familie en weer een mooie reis kunt maken. Onze elektrische rolstoelen zorgen ervoor dat u weer volledig onafhankelijk bent. Op deze manier neemt een e-Ability rolstoel u mee!

Unieke eigenschappen van de e-Ability elektrische rolstoelen

De e-Ability elektrische rolstoelen hebben de volgende unieke eigenschappen, die tot gevolg hebben dat ze prettig en laagdrempelig zijn in gebruik. Een goed voorbeeld is de intuïtieve joystick. Hierdoor is de gebruiker vrijwel direct vertrouwd en comfortabel met de besturing. Bovendien onderscheiden de SplitRider, JoyRider en ProRider zich door tal van kenmerken, zoals onder andere de uitneembare, krachtige accu en het lichte gewicht.

e-abilityElektrisch op accu

De SplitRider en JoyRider hebben een actieradius van maar liefst 16 km. De uitneembare, krachtige accu van de SplitRider en JoyRider is vlot op te laden. De accu is na vijf uur weer volledig opgeladen. Een dagje uit vormt dus geen enkel probleem meer. De ProRider wordt standaard geleverd met 2 accu’s. De actieradius van de ProRider is dan ook een riante 30 km.

Met één hand bedienbaar

De intuïtieve joystick van de rolstoelen is zeer toegankelijk en prettig in gebruik. Dankzij de eenvoudige besturing is de gebruiker binnen korte tijd vertrouwd met de besturing. De korte draaicirkel zorgt bovendien voor veel bewegingsvrijheid en maakt de elektrische rolstoelen binnenshuis ook zeer bruikbaar.

Lichtgewicht

De lichtgewicht elektrische rolstoelen kunnen in een handomdraai worden opgepakt en opgevouwen. Het zwaarste onderdeel van de splitsbare SplitRider weegt slechts 12 kg. De lichtste in zijn klasse!

Past in elke auto

De opgevouwen SplitRider, JoyRider en ProRider vormen een handzaam, eenvoudig te vervoeren pakket. Opgevouwen passen de rolstoelen in iedere auto en zijn snel weer klaar voor gebruik.

Mag mee in het vliegtuig

De reislustige gebruiker van de e-Ability rolstoelen kan weer volop op avontuur. Probleemloos gaan de elektrische rolstoelen mee in het vliegtuig. Ook bij verre reizen bieden onze producten dus uitkomst.

 

 

e-ability

 

 

 

 

Tags rolstoel, zorg

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!