Een innovatieve traplift maakt uw woning toekomstbestendig

Een innovatieve traplift maakt uw woning toekomstbestendig

– advertorial –

 

Artrose, reuma en evenwichtsklachten: het zijn slechts enkele van de ouderdomskwalen waar veel mensen op leeftijd mee te maken krijgen. Boven de 75 jaar lijdt één op de drie ouderen zelfs aan meerdere chronische ziekten. Traplopen kost dan veel moeite, of is in sommige gevallen gewoonweg niet mogelijk. Met een traplift gaat u weer veilig de trap op en af.

 

Een verhuizing naar een gelijkvloerse woning is een optie, maar wilt u uw vertrouwde omgeving wel achterlaten? Een traplift maakt uw woning toekomstbestendig. De trapliften van Koninklijke Otolift passen nagenoeg altijd, of u nu een rechte trap, een trap met bochten of een spil- of wenteltrap heeft. Afhankelijk van de situatie en uw wensen kan de traplift aan de buiten- of binnenzijde geplaatst worden. Kiest u voor de binnenzijde, dan blijft de trapleuning in de meeste gevallen gewoon zitten. De trap blijft daardoor veilig beloopbaar.

trapliftSlimme technologieën

Veiligheid staat bij de trapliften van Koninklijke Otolift altijd voorop. Ligt er een obstakel op de trap? Dan komt de traplift automatisch tot stilstand. De innovatieve Otolift Modul-Air is ook uitgevoerd met Reverse Drive Technology. De stoel kan zich hierdoor zijwaarts én achterwaarts naar boven en beneden verplaatsen. Plaatsing is daarom al mogelijk op trappen van slechts zestig centimeter breed. En bovenaan de trap draait de zitting automatisch weg van het trappengat, zodat u altijd veilig op- en afstapt. Elke Otolift traplift heeft daarnaast twee krachtige accu’s. U kunt de traplift ook bij stroomuitval veilig gebruiken.

De Otolift Modul-Air bestaat uit hoogwaardige materialen en wordt uitvoerig getest. U kiest daarmee voor veiligheid én kwaliteit. Mocht er toch een monteur nodig zijn, dan kunt u op ieder moment van de dag en op iedere dag van het jaar rekenen op hulp. Koninklijke Otolift heeft namelijk een groot landelijk servicenetwerk. Er is altijd wel een monteur bij u in de buurt.

Supersnelle levering

Zodra u de beslissing heeft genomen om een traplift aan te schaffen, wilt u daar natuurlijk geen weken op wachten. Dankzij uit voorraad leverbare modules kan de Otolift Modul-Air al binnen 48 uur geleverd worden. En omdat de traplift 100% herbruikbaar is, kunt u ook kiezen voor een tweedehands exemplaar.

Advies voor uw situatie

Wilt u meer weten over de Otolift Modul-Air of de andere trapliften van Koninklijke Otolift? Vraag dan een gratis brochure aan of maak een geheel vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

 

Kijk op www.otolift.nl of bel gratis naar 085 – 029 75 76.

 

 

Otolift

 

 

– advertorial –

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!