Elfde editie van de Nationale Kunstdagen vindt plaats in Gorinchem

Elfde editie van de Nationale Kunstdagen vindt plaats in Gorinchem

De Nationale Kunstdagen – een grote kunstbeurs – strijkt dit jaar neer in Gorinchem. Op 6 en 7 november exposeren circa 185 kunstenaars hun werken in ‘Next Level’, onderdeel van de Evenementenhal Gorinchem.

 

Tijdens deze grote kunstbeurs komt u op een heel laagdrempelige manier met kunst in aanraking en kunt u ook direct contact leggen met de aanwezige kunstenaars om zo meer te weten te komen over de werken die u mooi vindt of die u aangrijpen. Een bezoek aan de Nationale Kunstdagen is een gezellig dagje uit en ook een perfecte manier om kennis te maken met kunst, ook als u niet eerder naar een museum, galerie of kunstbeurs bent geweest.

kunstdagenKunst in alle kleuren, maten en vormen en toegankelijk voor iedereen

Ongeveer 185 kunstenaars exposeren tijdens deze kunstbeurs hun werk. Samen laten zij een mooie mix aan uitingen, stijlen en vormen zien. U vindt tijdens de Nationale Kunstdagen niet alleen schilderijen maar bijvoorbeeld ook keramiek, glaskunst, beelden in steen en ook sieraden. Ook qua stijl is er van alles te zien: realistisch, figuratief en abstract is allemaal aanwezig.

 

Stichting Kunstweek nodigt u van harte uit voor een bezoek aan de Nationale Kunstdagen om te ontdekken wat kunst met u kan doen.

Kunstenaars zelf aanwezig

Extra aantrekkelijk zijn de Nationale Kunstdagen omdat vrijwel alle kunstenaars ook zelf aanwezig zijn. Er ontstaan geweldige gesprekken waarbij de kunstenaar met passie vertelt over zijn werk, het achterliggende idee en hoe alles tot stand is gekomen. Kunst ontroert, geeft plezier, stemt tot nadenken, verrijkt het leven en is bovenal uniek. Leuke bijkomstigheid is dat de kunstenaar géén commissie over eventuele verkoop hoeft af te dragen, wat weer resulteert in vaak vriendelijke prijzen voor de bezoeker. Misschien gaat u dus wel met een origineel kunstwerk naar huis!

Lezersaanbieding Seniorenwijzer

Heeft u zin om op zaterdag 6 of zondag 7 november de Nationale Kunstdagen te bezoeken? Als lezer van De Seniorenwijzer krijgt u 50% korting op een toegangskaart als u de kortingscode SW21 invoert en toepast bij uw bestelling via: www.kunstdagen.nl/bezoeken.

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!