Slaapcomfort – Expertise voor de perfecte nachtrust

Slaapcomfort – Expertise voor de perfecte nachtrust

Persoonlijk advies

Elk persoon, lichaam en slaaphouding is anders. Daarom begint de zoektocht naar de meest optimale nachtrust met een persoonlijk gesprek bij een van onze slaapadviseurs. Onze slaapadviseurs luisteren naar u en uw situatie om tot een optimaal mogelijk oplossing te komen.

Maatwerk

Elke situatie eist verschillende oplossingen. Situatie met spier-, rug- en nekklachten of andere motorische klachten zijn onze expertise. Door onze unieke slaapsystemen kunnen deze klachten gereduceerd worden tot nihil. Wij bieden bospringsets met een hoog/laag functie, deze boxspringsets bevatten alle facetten om thuisverzorging mogelijk te maken.

Excellence kwaliteit

Wij werken uitsluitend samen met erkende fabrieken en leveranciers, zodat de kwaliteit altijd gewaarbord blijft. Van service vooraf t/m de nazorg kunt u op ons vertrouwen. Omdat u zo lang mogelijk thuis wil genieten in uw vertrouwde omgeving hebben wij vanaf heden het hoog-laag bed beschikbaar. Dit unieke elektrische verstelbare slaapsysteem kan versteld worden in maar lieft 5 standen. U kunt hierdoor heerlijk comfortabel relaxen, tv-kijken of een boek lezen. En indien nodig in de toekomst thuis verzorgd worden. Met 1 druk op de knop kan het hoog-laag bed 1 meter omhoog gebracht worden. Ook is het mogelijk om geheel gratis en vrijblijvend een afspraak te maken met onze slaapadviseurs bij u thuis.

 

*De maanden mei t/m/ juli BTW-vrij! Wij nemen de 21% btw voor onze rekening.

Slaapcomfort Excellence BV

Molenstraat 4, 4761 CK Zevenbergen
T: 0168 – 371 888
E: info@slaapcomfort-excellence.nl
 
Openingstijden:
Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag 10.30 – 18.00
Donderdag 10.30 – 18.00
Vrijdag 10.30 – 19.00
Zaterdag 10.30 – 16.00

 

slaapcomfort

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!