15e Heuvelland Fiets 4-daagse Valkenburg aan de Geul

15e Heuvelland Fiets 4-daagse Valkenburg aan de Geul

Wilt u genieten van Zuid Limburg, van het vijf sterren Heuvelland met schitterende natuur en vergezichten, schilderachtige dorpjes, gastvrijheid en gezelligheid dan is uw aanwezigheid bij de 15e Heuvelland Fiets 4-daagse in Valkenburg aan de Geul een onvergetelijke ervaring.

 

De 4-daagse wordt gehouden van 2 t/m 5 juni 2020.

 

valkenburgOnder auspiciƫn van de Nederlandse Toer Fiets Unie, de Gemeente Valkenburg aan de Geul en de VVV Zuid Limburg zijn speciaal voor de recreatieve fietser vier dagen lang goed zichtbaar bepijlde routes van dagelijks naar keuze 25, 40 of 60 kilometer uitgezet. Bovendien voorzien wij u van uitleg, van dagelijks verse versnaperingen en een extra route beschrijving.

 

De lovende woorden die wij als organisatie jaarlijks weer mogen ontvangen betreffen de zeer goede service, de prachtige en duidelijk uitgezette en verkeersluwe routes, de beste rustplaatsen en niet te vergeten de leuke onderlinge contacten die jarenlang wederom terugkeren.

 

Puur genieten van de natuur die in juni op zijn mooist is en van de landschappen die in het beheer van Stichting het Limburgs Landschap dan wel door Natuur Monumenten perfect worden onderhouden geeft een ieder het gevoel ergens in het buitenland te vertoeven. De jaarlijks terugkerende route door de Belgische Voerstreek is hier het sprekende voorbeeld van.

Wilt u nog meer informatie of wilt u zich inschrijven dan kan dit via

website: www.heuvellandfiets4daagse.nl
e-mail: info@heuvellandfiets4daagse.nl

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!