Finnamic schoenen lossen jouw voetklachten op!

Finnamic schoenen lossen jouw voetklachten op!

– advertorial –

 

Ik werk al enige tijd bij George In der Maur Beterlopenwinkel en wat mijn werk nou echt leuk maakt, dat we met de juiste schoenen ervoor kunnen zorgen dat mensen echt beter gaan lopen. We hebben dan ook heel veel verschillende merken in huis en schoenen met allemaal verschillende lengte en breedtematen en leestvormen. Zo hebben wij voor iedere voet een passende schoen in de collectie. Finnamic schoenen bij voorvoet- en hielklachten. Verbaasd was de dame die afgelopen week bij ons in de winkel kwam.

 

FinnamicAllereerst verbaasd over hoe wij te werk gingen. Een 3D voetscan maken en het goed opmeten van de voeten geeft ons namelijk zoveel extra informatie, en ik vind dat zelf ook altijd heel leuk om uit te leggen, daarbij is het zo dat wij ook goed luisteren naar welke klachten de mensen ervaren. Deze dame had last van hielspoorklachten aan haar rechtervoet en kreeg ook last van haar linkervoet, door verkeerd lopen om de pijnklachten aan de rechtervoet te ontlasten Een hele vervelende en pijnlijke situatie. De oplossing voor deze dame waren de schoenen van Finnamic. Deze speciale lijn is van het merk FinnComfort en is gemaakt met een afwikkelzool, doordat de loopzool rondloopt wordt de ondersteuning onder het midden van de voet gelegd, en zorgen we dat er minder hiel- en voorvoetdruk ontstaat. De hielstand wordt in deze schoenen ook recht gezet wat weer heel goed is voor een goede en rechte voetstand en lichaamshouding. Kortom voor deze dame pakte we allebei haar klachten aan met 1 paar schoenen.

Waarom kiezen voor Finnamic schoenen?

Ik kan je vertellen dat de Finnamic schoenen van het merk FinnComfort niet alleen een hele goede pasvorm hebben, ze lossen heel veel verschillende soorten voetklachten op en ze worden ook nog eens gemaakt van de beste materialen. Heb je last van bijvoorbeeld een hielspoor, metatarsalgie, neurons neuroom, afwikkelbeperkingen door welke reden dan ook of rugklachten? Dan bieden wellicht de schoenen van Finnamic ook voor jou de oplossing. Heb je geen idee waar je klachten vandaan komen maar zijn ze er wel? Kom dan ook eens langs bij George In der Maur Beterlopenwinkel en wij kunnen samen kijken en zoeken naar de juiste oplossing. Komen wij er niet uit of denken wij dat er meer nodig is dan alleen de juiste schoenen, dan kunnen we ook naar een oplossing zoeken samen met onze samenwerkende disciplines zoals de Orthopedisch schoentechnieker van George In der Maur Orthopedie of onze podotherapeut Bart van Ooijen. Samen zorgen we ervoor dat lopen weer veel beter en leuker wordt.

 

De schoenen van Finnamic zijn verkrijgbaar bij George In der Maur Beterlope-nwinkel in Groenekan, Beterlopen-winkel Leiderdorp en Beterlopen-winkel Den Haag. Voor meer informatie kun je altijd terecht op www.beterlopenwinkel.nl en www.beterlopenwebwinkel.nl.

 

 

– advertorial –

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!