Ga er veilig en comfortabel op uit met uw rollator!

Ga er veilig en comfortabel op uit met uw rollator!

Het mooie weer nodigt u uit om weer heerlijk naar buiten te gaan maar als u wat slechter ter been bent kan dit een probleem zijn. Gelukkig is er de Gemino rollator. Een lichtgewicht rollator die u ondersteunt tijdens een wandeling, het boodschappen doen en natuurlijk ook in huis.

Goede ondersteuning en eenvoudig remmen

De Gemino is licht van gewicht en heeft een kleine draaicirkel zodat u makkelijk overal bij kunt met uw rollator. Hij heeft een robuuste constructie, u kunt er volledig op steunen en de rollator garandeert u maximale stabiliteit. De in hoogte instelbare duwhandvatten en de ergonomische handvatten bieden u een fijne grip en precies op de juiste hoogte. Het bedienen van de remmen kost u erg weinig moeite en geven u een veilig gevoel.

Praktisch in het dagelijks gebruik

Wilt u tijdens uw wandeling even zitten? Geen probleem! U kunt comfortabel plaatsnemen op de brede zitting eventueel te combineren met de rugsteun voor extra ondersteuning. Wanneer u boodschappen wilt doen dan kunt u gebruik maken van de afneembare mand of de stijlvolle tas.

 

rollator

Makkelijk inklapbaar voor transport of opbergen

Door het unieke vouw-klik-systeem vouwt u de rollator snel op, en heeft u ook in huis weinig (berg)ruimte nodig. Plaats de duwhandvatten in de laagste positie om de rollator kleiner te maken. Erg handig voor kleine ruimtes en het vervoer in een auto. Wist u dat u ook veilig in kleinere ruimte kunt manoeuvreren wanneer een rollator (gedeeltelijk) opgevouwen is?

Goed zichtbaar in het donker

Gaat u wat later in de avond op pad? De Gemino rollator is voorzien van 6 geïntegreerde reflectoren aan alle zijden. Deze zorgen ervoor dat altijd goed zichtbaar in het donker. U kunt eventueel voor nog meer zichtbaarheid kiezen voor extra verlichting.

Kies de juiste Gemino rollator voor u!

De Gemino is er in verschillende modellen, maatvoeringen en kleuren. Zo is de Gemino 30 in 6 verschillende kleuren te verkrijgen waaronder blauw, grijs en zwart. De Gemino 30 Comfort is voorzien van grote zachte rubberen banden die trillingen voor u opvangen en die in tegenstelling tot luchtbanden nooit scheuren of slap raken. En de Gemino 30 Parkinson is speciaal ontwikkeld voor mensen met Parkinson. Alle modellen hebben bovendien keuze uit diverse opties zoals een praktisch tafelblad of een krukkenhouder.

Geïnteresseerd?

Wilt u de Gemino rollator eens vrijblijvend uitproberen? U kunt terecht bij een Gemino dealer bij u in de buurt. Indien u eerst wat meer informatie wilt, kijk dan op de website van Gemino rollators: www.gemino-rollators.nl/verkooppunten .

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!