Geen fiets stabieler  dan een vierwieler

Geen fiets stabieler dan een vierwieler

Stel dat u niet meer op een tweewieler kunt fietsen. Of dat voor de veiligheid niet meer wilt, zeker niet op een e-bike en een helm op. Maar u wilt wel graag lichaamsbeweging hebben en op leuke plekjes kunnen komen. Met wandelen komt u niet ver en u wilt ook niet op een scootmobiel rondrijden. Dan is er goed nieuws: er is een fiets waarmee u veilig en zonder veel inspanning tot op hoge leeftijd kunt blijven fietsen, ook met een beperking. Alleen of samen. Op een fiets met 4 wielen: de 4Wieler!

 

Deze fiets biedt maximale stabiliteit en meer veiligheid en comfort dan een driewieler. Een 4Wieler onderscheidt zich door de 4 wielen waardoor omvallen uitgesloten is. U kunt heel veilig op- en afstappen en gewoon blijven zitten bij een stop. Fiets op de parkeerrem, de tassen voor in mand, opstappen, wegrijden en genieten maar!

 

Uniek is de verende voorwielophanging. Die maakt dat een 4Wieler heel comfortabel rijdt en licht stuurt. Op een 4Wieler ervaart u niet het nerveuze stuurgedrag van het ene voorwiel als bij een driewieler maar maximale stabiliteit, comfort en prettig rijgedrag. Rijden over een on-effenheid (of tegen een stoeprand) resulteert niet in een ongeval want de verende voorwielen vangen de klap op. Gewoon het stuur goed vasthouden en doorrijden.

 

vierwieler4Wielers zijn er in een Solo-, Duo- en Trio- uitvoering. Kleinkinderen en huisdier kunnen mee. Ze zijn er ook als e-bike. Optioneel zelfs met Twin Power, dus dubbele motor! U kiest hoe u het prettigst fietst: rechtop met zadels of met zittingen, rugleuning en armsteunen. De Solofiets is ook leverbaar als fiets en loophulp. U kunt hem inklappen en erachter lopen. Dat scheelt ook ruimte bij het stallen.

 

Ook leuk: de Tourfiets voor 1 persoon. Met een iets lagere zit is dit een wat sportievere 4Wieler. Standaard uitgerust met een motor. De Tour- en Solofiets passen door elke deur met hun breedte van 66 cm. Voor een Duofiets is een dubbele deur nodig met 110 cm breedte. Maar de Duofiets past op elk fietspad en tussen de paaltjes. Als e-bike is de actieradius afhankelijk van de belasting en de capaciteit van de accu. U moet 30-40 km met een accu kunnen rijden. Onvoldoende? Dan wordt een zwaardere accu gemonteerd of u neemt een extra accu mee.

 

Elke 4Wieler heeft verlichting, bel en reflectors. Opties zijn: slot, mand of bak, balanspedalen, anti-lekbanden, voetenbakjes, stokhouder, kinderzitjes en een windscherm voor en regendakje boven. Een 4Wieler is en blijft een fiets. U moet dus altijd trappen (behalve als u uit stilstand wegrijdt, dan is er handgas). En de passagier op een Duofiets mag meetrappen maar dat hoeft niet.

 

Een Solofiets is er vanaf € 3.395,- en een Duofiets vanaf € 4.495,- incl. 6% BTW.

 

Fietsen op een 4Wieler is ouderwets genieten van tochtjes in de buitenlucht, alleen of samen!

Informatie

W www.4wieler.nl
@ info@4wieler.nl
T 088 444 00 00

 

Reacties

Wij horen graag van u
Er zijn nog geen reacties Geef als eerste een reactie