Gezondheidsvakanties van Fontana

Gezondheidsvakanties van Fontana

Kuurreizen: een ‘APK’ voor het lichaam

Ervaar de weldadige werking van een kuurreis op het ouder wordende lichaam. U krijgt letterlijk een onderhoudsbeurt middels een uitgekiende mix van behandelingen, inspanning en ontspanning.

 

En terwijl uw gezondheid een fikse boost krijgt, geniet u ook nog eens van een ontspannende vakantie op een prachtige locatie.

fontanaOuderdom een stapje voor zijn

Een gezonde leefstijl is essentieel om bepaalde ouderdomsverschijnselen te voorkomen. Feit is echter dat we hierin niet altijd even consequent zijn. Bovendien verliezen we bij het ouder worden minder makkelijk gewicht en gaan we vaak minder bewegen.

 

En juist dan is een gezondheidsvakantie in een kuuroord uitermate geschikt. Bijvoorbeeld om overtollige kilo’s kwijt te raken, de conditie te verbeteren, te ontstressen of om het energiepeil en de natuurlijke weerstand te vergroten.

Minder gezondheidsklachten

Ouder worden gaat nu eenmaal ook gepaard met toenemende gezondheidsklachten, zoals gewrichts- en/of spierpijnen, stijfheid en vermoeidheid die het gevolg zijn van reumatische aandoeningen als artrose, osteoporose, jicht of fibromyalgie. Of denk aan cadiovasculaire klachten als een te hoge bloeddruk.

 

Onze bestemmingen bieden effectieve behandelprogramma’s om bepaalde gezondheidsklachten voor langere tijd te doen verminderen. Programma’s die onderscheidend zijn door hun opzet, intensiteit en persoonlijke aanpak.

Deskundige begeleiding & maatwerk

U krijgt intensieve begeleiding door een team van deskundigen (o.a. medische specialisten, fysiotherapeuten, bewegingsinstructeurs en diëtisten). Tezamen zorgen zij ervoor dat u een op uw gezondheidssituatie afgestemd programma volgt voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Groepsreizen of individuele kuurreizen

We organiseren niet alleen kuurreizen op individuele basis, maar ook het gehele jaar door groepsreizen naar diverse bestemmingen met ervaren Nederlandstalige reisbegeleiding.

 

 

fontana

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!