Harteraad – voor mensen met een hart- of vaataandoening

Harteraad – voor mensen met een hart- of vaataandoening

Harteraad is per 1 januari 2018 onze nieuwe naam. ‘Mijn leven stond op zijn kop. Ik zat in een achtbaan en had er geen controle op.’ Het leven van iemand met een hart- of vaataandoening verandert van de ene op de andere dag. En daar ligt voor Harteraad een mooie uitdaging.

 

Met ingang van 2018 hebben we afscheid genomen van de naam De Hart&Vaatgroep en werken we door onder de naam Harteraad. Meer dan 1,2 miljoen mensen in ons land hebben een hart- of vaataandoening. Daarbij wordt nog eens een veelvoud aan mensen als naaste geconfronteerd met de ziekte. Voor deze groeiende groep mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten maken wij het verschil.

HarteraadHarteraad is er voor iedereen

We gaan ervoor zorgen dat we nog meer bij mensen met een hart- en of vaataandoening aansluiten. Harteraad is er voor iedereen met hart- en vaataandoeningen. Alles wat wij doen, komt voort uit wat mensen met hart- en vaataandoeningen en hun omgeving ons vertellen. Waar ze last van hebben én wat hen helpt. Hun ervaringen zijn de motor achter ons werk. We gebruiken deze ervaringen om ontmoetingen te organiseren, beleid te beïnvloeden, kennis te vergroten, samenwerkingen aan te gaan, (wetenschappelijk) onderzoek te stimuleren of (keuze)instrumenten te ontwikkelen.

Onderlinge ontmoetingen

Harteraad zorgt voor veel onderlinge ontmoetingen, zodat we samen sterker staan. We gaan samen ontdekken wat beter kan in de behandeling en zorg voor mensen met hart- en vaataandoeningen. We werken aan richtlijnen voor goede zorg. We dringen aan bij verzekeraars en overheid op zorgpakketten die passen bij mensen met hart- en vaataandoeningen. We gaan je vragen om te delen wat je weet én ervaart, want hiermee kun je anderen helpen. Dit kan op een manier die bij jou past, want jij weet het beste wat beter kan.

Website

Neem een kijkje op onze website www.harteraad.nl en lees en ervaar waar Harteraad voor staat. Ook kun je telefonisch contact met ons opnemen via 088 111 16 00 om met elkaar van gedachten te wisselen.

 

Harteraad verbindt, versterkt en vertegenwoordigt mensen met hart- en vaataandoeningen en hun omgeving.

 

 

Harteraad

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!