Hospice Kajan, ruimte voor de echt belangrijke zaken

Hospice Kajan, ruimte voor de echt belangrijke zaken

Voor mensen in de laatste levensfase biedt Hospice Kajan in Hilversum de ruimte om op een rustige en waardige wijze afscheid te nemen van het leven en van de naasten. Dit zoveel mogelijk op zijn of haar eigen wijze. In gezamenlijkheid wordt gekeken hoe de laatste fase zo in te richten dat tegemoet gekomen wordt aan de behoeften en wensen.

Deskundige zorg

De huisartsen en onze in palliatieve zorg gespecialiseerde verpleegkundigen zijn verantwoordelijk voor de zorg. Uw eigen huisarts kan u blijven begeleiden, dit geldt voor alle huisartsen in Hilversum. Als u niet in de gemeente Hilversum woont, kan een van de vier aan het hospice verbonden huisartsen de zorg van uw huisarts overnemen. Uiteraard is uw eigen huisarts altijd welkom om u te bezoeken.

 

kajanEen vast team van gespecialiseerde verpleegkundigen zet zich 24 uur per dag met volle overtuiging in om de kwaliteit van leven in de laatste levensfase voor alle betrokkenen zo hoog mogelijk te laten zijn. Hierbij volgen ze landelijke zorgrichtlijnen en standaarden. Naast de zorg voor lichamelijke ongemakken is er ook ruimte en aandacht voor de emoties, de sociale context en mogelijke levensvragen van bewoners.

 

Speciaal opgeleide vrijwilligers ondersteunen de verpleegkundigen in de zorg. Dit houdt in dat zij helpen met het eten, bij de lichamelijke verzorging, een gesprek en vooral veel en goed luisteren. Onze zorgvrijwilligers hebben allen een speciale scholing gevolgd.

 

U kunt rekenen op alle vormen van verzorging, verpleging en begeleiding. In een veilige omgeving, en vooral ook met aandacht en warmte.

Huis, opname en verblijf

We doen er alles aan om uw verblijf in Hospice Kajan zo comfortabel mogelijk te maken. Uw kamer is van alle gemakken voorzien: een speciaal bed, een televisie, wifi en een eigen badkamer. Vanzelfsprekend kunt u uw kamer een eigen sfeer geven met uw persoonlijke bezittingen.
Het hospice, een mooie villa in het Raadhuiskwartier in Hilversum, is geheel ingericht op de laatste levensfase van de bewoners. Door de inrichting en aankleding van het huis is een warme en ondersteunende sfeer gecreëerd waarin mensen samen kunnen toeleven naar een waardig levenseinde.

 

Een oriënterend gesprek is altijd mogelijk, dit doen wij telefonisch. We bespreken dan de zorgvraag en de mogelijkheid voor opname. Ook beantwoorden we mogelijke praktische vragen. Om een beeld te krijgen van het hospice kunt u ook de film op de website www.hospicekajan.nl bekijken.

 

Hospice Kajan
Borneolaan 18
1217 HA Hilversum
Telefoon: 035-672 8740

 

Hospice Kajan

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!