Hulp bij bankzaken

Hulp bij bankzaken

Het betalingsverkeer wordt digitaler. Steeds meer bankzaken regel je online. c Via de website bankinformatiepunt.nl leer je stap voor stap hoe je je dagelijkse bankzaken regelt.

Informatiebijeenkomsten

Wil je meer weten over bankzaken doen anno 2024? Bijvoorbeeld over veilig betalen of over mobiel bankieren? Door heel Nederland zijn er informatiebijeenkomsten. Op de website bankinformatiepun.nl, onder het kopje informatiebijeenkomsten (rechtsboven op de pagina), vind je een bijeenkomst bij jou in de buurt!
https://bankinformatiepunt.nl/informatiebijeenkomsten

 

Daarnaast kun je bij bibliotheken op diverse locaties in Nederland tijdens spreekuren zonder afspraak persoonlijk langsgaan voor gratis informatie en hulp bij bank- en betaalzaken. Overzicht van deelnemende bibliotheken:
www.bankinformatiepunt.nl/locaties

 

Ook kun je gratis bellen met de DigiHulplijn: 0800 1508. Een ervaren medewerker legt uit hoe je jouw bankzaken kunt regelen. Medewerkers zijn opgeleid om je te helpen, ze nemen alle tijd voor je!

bankzakenGeld opnemen met assistentie

Vind je het lastig om biljetten op te nemen of te storten? Dan kun je bij bepaalde winkels gebruik maken van Geldmaat Plus Assistentie. De medewerkers van deze winkels helpen je graag. Ga hiervoor naar de website locatiewijzer.geldmaat.nl en kies bij ‘specifiek zoeken’ (onderaan de pagina) ‘biljetten opnemen’, gevolgd door ‘automaten met assistentie’ voor locaties met hulp.

Voor mantelzorgers en helpers

Help je iemand uit je omgeving met bankzaken? Speciaal voor helpers is er via bankinformatiepunt.nl de gratis toolkit ‘Digitaal Bankieren’ te down-
loaden. Met deze toolkit kunnen helpers en mensen die hulp nodig hebben bij alledaagse bankzaken samen bespreken wat de eerste of volgende stap kan zijn om te gaan internetbankieren of mobiel bankieren. Bekijk de toolkit Digitaal Bankieren onder het kopje voor helpers.
https://bankinformatiepunt.nl/voor-helpers

 

De website Bankinformatiepunt.nl is een samenwerking tussen de Nederlandse banken, de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) en Betaalvereniging Nederland.

 

 

 

bankzaken

 

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!