Johannes Hospitium De Ronde Venen

by TerraByte internet services | 10/05/2021 11:14

Het Johannes Hospitium is al bijna 23 jaar een gastvrij huis in Wilnis waar palliatieve zorg wordt verleend aan iedereen die daar in de laatste fase van zijn of haar leven behoefte aan heeft. We maken geen onderscheid naar overtuiging, levensbeschouwing of manier van leven.

 

Warme, persoonlijke, liefdevolle aandacht en professionele verzorging en begeleiding staan in ons kleinschalig high care hospice op de voorgrond, ook in deze Coronacrisis. We bieden onze bewoners en hun naasten de gelegenheid om op een veilige en vredige manier de laatste levensfase te doorlopen.

 

Ronde VenenBewoners worden op respectvolle wijze bijgestaan. De privacy en de unieke individuele leefsfeer van de bewoner worden gerespecteerd en we stemmen de zorgverlening steeds opnieuw af op de behoefte van de bewoner en zijn of haar naasten. Naasten kunnen 24 uur per dag aanwezig zijn en desgewenst betrokken worden bij de verzorging. Ons multidisciplinaire team heeft oog en oor voor lichamelijke, psychosociale en spirituele zorgvragen.

 

Naast onze professionals is de bijdrage van vrijwilligers van onschatbare waarde. Zij zijn bij ons werkzaam in de verzorging, in de huishouding, de tuin, de administratie, onderhoud gebouw of zijn actief als gastvrouw, kok en bloemendame.

Onze website

www.johanneshospitium.nl[1] vindt u meer informatie o.a. over de criteria voor opname, kosten, verdere verpleegkundige zorg en medische begeleiding en vrijwilligerswerk
Johannes Hospitium De Ronde Venen
Kamgras 2 | 3648 HM Wilnis
T 0297 230 290[2]
E info@johanneshospitium.nl[3]

 

 

Ronde Venen[4]

 

 

Endnotes:
  1. www.johanneshospitium.nl: https://www.johanneshospitium.nl/
  2. 0297 230 290: tel:+31297230290
  3. info@johanneshospitium.nl: mailto:info@johanneshospitium.nl
  4. [Image]: https://www.johanneshospitium.nl/

Source URL: https://www.seniorenwijzer.nl/johannes-hospitium-de-ronde-venen/