Kinemagic douchecabine

Kinemagic douchecabine

– advertorial –

 

Langer thuis wonen dankzij een veilige en toegankelijke douchecabine

U wordt een dagje ouder en in bad gaan wordt moeilijk door de hoge instap. Neem dan afscheid van je oude bad en kies voor een comfortabele Kinemagic douchecabine. Kinemagic is een douchesysteem dat je oude bad binnen 1 dag vervangt door een door een veilige, ruime en makkelijk toegankelijke inloopdouche. Voor senioren, medioren, minder mobiele mensen en gezinnen die hun badkamer (klein)kindvriendelijk willen maken, is dit een ideale oplossing.

 

Het Kinemagic systeem werd ontwikkeld door het merk Kinedo en wordt volledig in Frankrijk geproduceerd, conform de strengste Europese normen voor kwaliteit en veiligheid. De installatie kan binnen 1 dag gebeuren!

Veilige lage instap en antislip

Kinemagic heeft de laagste instap in de markt. De extra lage douchebak garandeert een perfecte toegankelijkheid. De douchebak is voorzien van een antislip coating tegen uitglijden. Dit is uiteraard ook ideaal voor kinderen en kleinkinderen. Veilig douchen voor iedereen!

 

Kinemagic

Wandbeugels voor optimale houvast en veilig douchen

De Kinemagic douchecabine kan worden uitgerust met handige wandbeugels. Hiermee verkleint u het val risico in de douche. Wandbeugels bieden steun en een stukje zekerheid.

Een softclose designzitje geeft je het gevoel van onbezorgd en veilig douchen

Wordt u soms snel moe tijdens het douchen? Of vindt u het lastig om lang te blijven staan? Of heeft u pijn in de benen? In de Kinemagic douchecabine kan een handig softclose zitje geplaatst worden. Dit kan u opklappen waardoor u het zitje altijd bij de hand hebt.

Geheel uitgevoerd in 8 mm veiligheidsglas

Kinedo stelt hoge eisen aan de kwaliteit van zijn douchesystemen. Aan alles is gedacht. Zo zijn de panelen gemaakt van veiligheidsglas met anti-kalkbeschermlaag. 8 mm dik en ook nog eens makkelijk te onderhouden!

 

Meer info

www.kinemagic.nl

 

 

– advertorial –

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!