Laat u  de wereld  iets moois na?

Laat u de wereld iets moois na?

‘Soms voelt het alsof ik door een heel klein gaatje adem moet halen’
Julia 10 jaar, heeft astma

 

Zou het niet geweldig zijn als kinderen zoals Julia geen astma meer krijgen? En dat we op een dag kapotte longen kunnen repareren? U kunt helpen onze dromen te realiseren.

 

Steeds meer mensen nemen een goed doel op in hun testament. Ze willen de wereld iets moois nalaten. Het Longfonds is daar dankbaar voor. Hendrien Witte, directeur Longfonds Patiëntenvereniging: ‘Elke nalatenschap, klein of groot, stelt ons in staat om te investeren in wetenschappelijk onderzoek. Dankzij wetenschappelijk onderzoek komen onze dromen steeds dichterbij. Uw testament kan dromen laten uitkomen.’

astmaVrij van belasting

Mensen zien vaak op tegen het maken van een testament. Witte: ‘Van onze huisnotaris hoor ik dat mensen na het tekenen meestal meer rust en zekerheid voelen. Ze zijn blij dat het goed is geregeld.’ Alles wat u nalaat aan een goed doel is vrij van belasting.

Gratis brochure

Meer weten over nalaten aan het Longfonds? Bestel dan gratis en vrijblijvend de brochure ‘Wat laat u de wereld na?’. In deze brochure leest u wat onze toekomstdromen zijn waarvoor uw steun – ook in de toekomst – van groot belang is. Onze huisnotaris beantwoordt veel gestelde vragen over nalaten en vertelt hoe u in drie eenvoudige stappen een testament laat opstellen. Ook andere vormen van schenken aan het Longfonds komen aan bod.

 

U kunt de brochure aanvragen via (0800) 2345 777, of www.longfonds.nl/nalaten.

 

Heeft u vragen over nalaten aan het Longfonds? Medewerkers van het Longfonds staan u graag persoonlijk te woord: (033) 434 12 95.

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!