Blijven bewegen doe je samen!

Blijven bewegen doe je samen!

Met OldStars verbindt het Nationaal Ouderenfonds 55-plussers om samen vitaal ouder te worden. Bewegen is niet alleen belangrijk om in vorm te blijven: samen bewegen levert ook waardevolle sociale contacten op. OldStars biedt allerlei beweegvormen aan. Bijvoorbeeld OldStars basketbal, OldStars tennis of OldStars waterpolo. Bij OldStars draait het niet om winnen, maar om gezelligheid en samen in beweging blijven. Ontdek alle beweegvormen op oldstars.nl.

Op het veld

Lien (82) had nog nooit een hockeystick vastgehouden en besloot OldStars hockey te ontdekken. “Ik was nieuwsgierig naar wat het mij kon brengen. Dat weet je niet na één keer, dus ik bleef.” Iedere woensdagmiddag staat ze op het veld. “We leren hoe we een stick moeten vasthouden, hoe je een bal slaat en stopt.” Lien zakt een beetje door haar knieën en doet het voor. “Kijk, deze hand moet je losjes houden en met de platte kant sla je de bal.”

OldStarsEen warm bad

Voor Lien gaat het om het buiten zijn, bewegen en het ontmoeten van anderen. “We doen altijd een drankje voor en na de training. Iedereen is in voor een praatje. We vertellen elkaar over het leven en wat we meemaken. Er is onderling genoeg vertrouwen om dat met elkaar te delen. De club voelt als een warm bad!”

 

Benieuwd of er een OldStars club bij u in de buurt is? Kijk op oldstars.nl.

Over het Nationaal Ouderenfonds

Het Ouderenfonds is er voor u! we organiseren activiteiten waar u op een veilige manier nieuwe mensen leert kennen en leuke dingen onderneemt. Word wegwijs op internet, ga erop uit met de BoodschappenPlusBus of haak aan bij Samen breien. Want ouder worden doe je samen.

OldStars

• Blijf actief zoals u dat wilt
• Met 15 verschillende spelvormen
• Ontmoet wekelijks teamgenoten
• Al 500 clubs in heel Nederland
• Verantwoord bewegen voor 55+

 

 

nationaal-ouderenfonds

 

 

Reacties

Wij horen graag van u

1 reactie

  1. Reageer januari 24, 14:44 #1 Mieke

    Top collega!
    Heel mooi verteld met hart en passie over het MBvO.
    Een prachtig vak.
    Ga zo door! Mieke Regelink