Ontdek de wereld met Oad

Ontdek de wereld met Oad

Heeft u uw vakantieplannen voor het aankomend jaar al uitgestippeld? Kiest u dit jaar voor een excursie(bus)reis of voor een rondreis? Wilt u vliegen naar de bestemming of gaat u liever met de bus? In welk seizoen u ook wilt reizen, OAD heeft een passend aanbod voor u. Wordt het Kroatië, Duitsland of wellicht deze keer Groot-Brittannië? Aan u de keus.

Oad

Oad staat voor een zorgeloze vakantie.
Ons team van enthousiaste, deskundige medewerkers zorgt ervoor dat voor uw vertrek alles tot in de puntjes is geregeld. Zo geniet u van een vakantie waarbij de verrassingen worden beperkt tot alleen de aangename. Wij zijn trots op onze vele gasten die elk jaar weer voor de kwaliteit van Oad kiezen!

Nieuw in 2018

Naast de klassiekers die al jaren populair zijn, breidt Oad dit jaar haar aanbod uit met nieuwe reizen. Ontdek Macedonië, fiets op het tuineneiland Funen in Denemarken of geniet al wandelend van de natuur in het mysterieuze Wales. Bent u op zoek naar een vakantie die u zelf kunt indelen? Dan zijn de reizen Ontspannen aan de Costa Brava of Ontspannen aan de Kroatische Kust echt iets voor u.
Ook nieuw bij Oad zijn schitterende groepsreizen naar verre bestemmingen, b.v. Indonesië, Zuid-Afrika of China.

OAD ReizenExcellent bus: op en top comfort

Wist u dat we ook een aantal reizen met onze Oad Excellent bussen uitvoeren? U reist in een kleiner reisgezelschap van maximaal 34 personen en extra voorzieningen in de bus zorgen voor nog meer luxe en comfort. Vanwege de enorme vraag naar reizen met de Excellent bus is het aanbod fors uitgebreid.

Alleen bij Oad

Ontspannen vertrek met maar liefst 5 mogelijkheden
Per Oad servicelijnbus – u wordt vanaf één van onze ruim 80 opstapplaatsen snel en comfortabel naar ons overstappunt in Zeddam of Moerdijk gebracht. Voor maximaal reisgemak reserveert u de Oad Taxi Service. Voor slechts € 39,- (retour) wordt u thuis opgehaald en naar de dichtstbijzijnde opstapplaats gebracht. U kunt ook kiezen om vanaf uw huisadres naar Zeddam of Moerdijk gebracht te worden (€ 70,- p.p. enkele reis). Komt u liever een dag eerder naar Zeddam of Moerdijk, overnacht tegen een scherp tarief voorafgaand aan uw reis; u parkeert uw auto dan ook nog eens gratis.

Vroegboek voordeel

Boekt u nu dan hebben we een mooie aanbieding voor u.
Gedurende de maanden december, januari en februari hebben we diverse vroegboek acties.

Meer informatie

Kijk op oad.nl voor de meest recente actie.
Boeken kan via onze website oad.nl, telefonisch via onze reserveringsafdeling of via uw reisbureau. Onze reserveringsafdeling is dagelijks bereikbaar op tel. 0547 28 44 88.

 

 

OAD Reizen

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!