Pearle Oogcheckweken

Pearle Oogcheckweken

Wist u dat u elke 2 jaar uw ogen moet laten checken, ook als u al een bril draagt of geen klachten hebt? Vaak gaat uw zicht ongemerkt achteruit. Door uw ogen regelmatig te checken kunnen onze opticiens mogelijke problemen tijdig signaleren en monitoren. Zo weet u zeker dat u altijd optimaal zicht en gezonde ogen hebt, wel zo fijn!

Waarom is een regelmatige oogmeting zo belangrijk?

Je ogen laten op meten is natuurlijk belangrijk om ervoor te zorgen dat je altijd optimaal en scherp zicht hebt met een recent gemeten brilsterkte. Daarnaast kunnen we tijdens een oogmeting door middel van ontwikkeling van bepaalde sterkten of een intakegesprek over uw klachten en wensen ontdekken dat er iets anders aan de hand is. Het vervelende van bepaalde oogziektes of oogaandoeningen is dat ze pas ontdekt worden in een ver stadium. Dat willen we graag voorkomen. Bij het vermoeden van een oogziekte of oogaandoening kunnen onze opticiens u altijd verwijzen naar de huisarts voor een doorverwijzing bij de oogarts voor nader onderzoek.

PearleOogcheckweken bij Pearle Opticiens

Tijdens de Oogcheckweken (t/m 1 oktober) kunt u bij de Pearle winkel in uw buurt binnenlopen voor een gratis en vrijblijvende oogmeting t.w.v. 30,-. Of maak vooraf eenvoudig online een afspraak via Pearle.nl. De gediplomeerde opticiens van Pearle controleren dan uw zicht kijken naar de gezondheid van uw ogen en geven deskundig advies.

Zo gaat een oogmeting in z’n werk

Een afspraak duurt bij Pearle tussen de 15 en 30 minuten en bestaat onder andere uit:
1. Vooronderzoek
We maken een schatting van de sterkte die u nodig hebt, meten de pupilafstand en doen een inschatting van de oogdruk. Daarnaast bespreken we uw wensen en klachten omtrent uw zicht.
2. Uitgebreide oogmeting
Met dit onderzoek bepalen we de kwaliteit van zien en welke sterkte je nodig hebt. Ook controleren we dat sterkte van de bestaande bril/contactlenzen.
3. Adviesgesprek

 

Hierbij volgt een uitgebreid en persoonlijk advies op maat voor de juiste zichtoplossing, aan de hand van de resultaten en bevindingen die de opticiens heeft gedaan. Ook checkt hij of u mogelijk (nog) recht heeft op brilvergoeding vanuit uw zorgverzekering. Heeft u recht op brilvergoeding? Dan declareert Pearle direct bij uw zorgverzekeraar. U hoeft het dus niet vooruit te betalen.

Wengarantie bij Pearle: uw bril of contactlenzen ruilen als u niet kunt wennen

Of u nu begint met uw eerste bril/lenzen of de overstap maakt naar multifocaal: Pearle snapt dat het best even wennen kan zijn. Daarom heeft Pearle wengarantie. Daarmee gaat de opticien door tot u 100% tevreden bent met uw nieuwe bril of lenzen.

 

Bent u binnen twee maanden niet gewend aan uw nieuwe enkelvoudige-of multifocale bril/ lenzen? Dan kunt u deze omruilen voor een ander type glas of lens.

 

 

Pearle

Tags ogen, opticien

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!