Revolutionair alternatief voor het hoortoestel

Revolutionair alternatief voor het hoortoestel

Onzichtbare exclusieve Zwitserse hoortechniek

 

Een verminderd gehoor is normaal bij het ouder worden. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat ons hoorvermogen vanaf het 50e levensjaar sneller vermindert. Als men een hoortoestel overweegt, dan moet het liefst wel onopvallend zijn. Ervaren hoortoesteldragers zullen beamen dat hoortoestellen een flinke verbetering geven, maar zeker ook nadelen hebben zoals bij regen, wind en het dagelijks onderhoud. Kortom, het ideale hoortoestel bestaat niet. Of…toch wel? De Zwitserse fabrikant Phonak brengt een uniek alternatief hoorconcept dat toch wel dicht in de buurt komt: de Phonak Lyric.

 

Phonak Lyric is het enige hoortoestel dat onzichtbaar gedragen wordt en waar u maandenlang geen omkijken naar heeft. De zeer diepe plaatsing in het oor geeft de meest natuurlijke klank doordat de akoestiek van het oor intact blijft. Zo vormen telefoneren, windruis, een regenbui en mondkapjes geen enkel probleem. Dit garandeert een compleet zorgeloze hoorbeleving.

LyricGemak door diepe, permanente plaatsing

De traditionele ongemakken van hoortoestellen, zoals het dagelijks in- en uitdoen, het vervangen van batterijen en het reinigen zijn verleden tijd. De Lyric bijft 2 maanden in het oor zitten en wordt daarna vervangen door een geheel nieuw exemplaar. Dat de toestellen zo lang in het oor kunnen blijven zitten is het resultaat van vele jaren research en veldtesten. Het is de heilige graal voor hoortoestel-fabrikanten: iemand zijn gehoorverlies compleet laten vergeten. Phonak is daar als enige in geslaagd. De Lyric is dan ook een zeer exclusief hoorconcept dat in Zwitserland met de hand geproduceerd wordt.

 

“Het is de heilige graal voor hoortoestelfabrikanten: iemand zijn gehoorverlies laten vergeten.”

Meest natuurlijke geluid door diepe plaatsing

Door de zeer diepe plaatsing (tot 4 mm voor het trommelvlies) blijft de functie van de oorschelp en gehoorgang behouden. Hierdoor zijn er, in tegenstelling tot traditionele hoortoestellen, geen complexe bewerkingstechnieken nodig om dit na te bootsen. Dat resulteert in de meest natuurlijke klank. Deze exclusieve Zwitserse technologie laat u onbezorgd genieten van alles dat het leven te bieden heeft.

Gratis een maand op proef

Wilt u zelf Lyric eens proberen? Vraag een gratis proef aan op www.probeerlyric.nl.
Zo komt u in contact met de gecertificeerde audicien in uw omgeving die dit exclusieve product aanbiedt. De Lyric wordt aangeboden als een jaarabonnement en is ideaal voor ouderdomsslechthorendheid.

 

www.probeerlyric.nl

 

 

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!