Reiswijzer

seniorenreiswijzerAlgemeen

mbMediaExpress is een uitgeverij die de activiteiten van de seniorenwijzer (sinds 1999) voortzet. De activiteiten bestaan uit het uitgeven van bladen, het ontwikkelen van blad- of andere mediaconcepten.
Tevens kan de werving van sponsors of advertenties bij mbMediaExpress worden ondergebracht. mbMediaExpress heeft ervaring op het gebied van zowel business to business media als consumentgerichte media. Het grootste deel van de activiteiten bestaat uit het uitgeven van bladen in eigen beheer, of in opdracht van derden. De opdrachtgevers zijn vaak organisaties die een magazine of krant willen uitbrengen, maar de benodigde kennis en tijd om dat op te zetten ontberen. De meeste opdrachtgevers kiezen ervoor om ook de exploitatie en advertentiewerving bij mbMediaExpress onder te brengen.

Senioren

Als één van de marktleiders op het gebied van senioren informatie voorziening krijgen wij de laatste tijd steeds meer positieve reacties op onze publicaties betreffende senioren vakanties, reizen en aanverwante producten. Dit heeft ons doen besluiten om een editie uit te brengen, speciaal hierop gericht, genaamd de Seniorenreiswijzer.
De Seniorenreiswijzer zal bol komen te staan met informatie over reizen
voor senioren. Hierbij kunt u denken aan; informatie over vakantielanden, aanbiedingen van reizen, buitenlandse vakanties, verre reizen en daarnaast speciale locaties, aangepaste accommodaties, enz.. Tevens zal de Seniorenreiswijzer informatie gaan bevatten over; overwinter vakanties, vakanties in Nederland, campers/caravans, excursies..etc. Denkt u dat uw product een aanvulling kan zijn, mis deze kans dan niet en reageer vandaag nog!
Uitgever : mbMediaExpress, Zevenbergen, Tel: 0168 321560

Verspreiding

De Seniorenreiswijzer wordt gratis landelijk verspreid, lezersbereik plm 100.000. Onze bladen gaan naar, gemeenten, openbare bibliotheken, serviceflats en wachtkamers van huisartsen, ziekenhuizen en abonnees. Bij de gemeenten en openbare bibliotheken zijn deze edities gratis mee te nemen.

Advertentie mogelijkheden en tarieven. Naast een advertentie bieden wij u de mogelijkheid om het geheel gratis middels een artikel plus foto’s, redactioneel te ondersteunen.

Aanleveren materiaal

Op welke manier kunt u het beste aanleveren?
• Cd- Rom of DVD
• via e-mail op: info@seniorenwijzer.eu

Welke bestanden kunnen wij verwerken?

• tekst: Word/Quark X-Pres (alleen text eventuele afbeeldingen apart meeleveren.
• afbeeldingen: tiff, eps, pdf, psd of jpg, resolutie minimaal 300 dpi.
• advertenties: (certified) pdf, qxd,eps of tiff.
• gebruikte fonts dient u mee te sturen of om te zetten naar lettercontouren

Wij werken met de volgende programma’s

• Adobe InDesign SC6
• Adobe Photoshop CS 6
1Het gebruik van geïmporteerde scans/afbeeldingen
Als u illustraties of scans heeft geïmporteerd of geplaatst, is het noodzakelijk dat u deze bestanden apart meelevert. Enkel een geplaatste afbeelding in een Word of InDesignIn DesignQuark X-Pres document kunnen wij niet verwerken. Hoge resolutie beelden dienen een minimale resolutie van 300 dpi te hebben e bij voorkeur in kleurmodus CMY.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan contact op met: mbMediaExpress via het contactformulier of via telefoonnummer 0168-321560.
Ons redactieadres: Industrieweg 2 A, 4762 AE Zevenbergen

Met vriendelijke groet,
mbMediaExpress