Slim richtmicrofoontje helpt hoortoesteldrager in  gezelschap

Slim richtmicrofoontje helpt hoortoesteldrager in gezelschap

– advertorial –

 

Hoortoestellen worden steeds beter, maar goed verstaan in gezelschap blijft voor veel slechthorenden lastig. Omgevingslawaai, slechte akoestiek of meerdere gesprekken die tegelijkertijd plaatsvinden kunnen het spraakverstaan flink hinderen. Speciaal voor deze situaties kan een extra richtmicrofoon die draadloos verbonden is met uw eigen hoortoestellen, uitkomst bieden. De microfoon kan midden op tafel gelegd worden of (in de hand gehouden) op de spreker gericht worden. Zo wordt spraak opgevangen om het extra te versterken zonder al dat omgevingslawaai. Luisteren wordt zo een stuk makkelijker. Hoortoestelfabrikant Phonak is marktleider op dit gebied en introduceert haar nieuwste innovatie op dit gebied, de Roger On microfoon. Het is het krachtigste hoorhulpmiddel in de strijd tegen lawaai dat voor alle hoortoesteldragers geschikt is (niet alleen Phonak). De Roger On microfoon is uniek in zijn soort door zijn brede inzetbaarheid, geavanceerde geluidstechniek en universele karakter.

phonakBreed inzetbaar

De Roger On microfoon kan op de spreker gericht worden terwijl u deze zelf in de hand houdt, ideaal op verjaardag, een staande receptie of bedrijfsborrel. Ook bij toenemend omgevingslawaai blijft de Roger On goed presteren. Bij een verjaardag of bridgen legt u de microfoon midden op tafel en wordt alleen de spreker extra versterkt, niet het omgevingslawaai. Tot slot kunt u de microfoon bij een partner/vriend om de hals hangen als u alleen die persoon wilt horen. Spraak wordt direct bij de mond opgevangen, wat een uitstekend resultaat geeft in de thuissituatie of buiten de deur (restaurant, fiets, een winkelstraat). Tot slot laat de Roger On zich ook prima aan de TV en PC/tablet aansluiten zodat u ook daarvan moeiteloos kunt genieten. Van deze accessoire heeft u veel plezier.

Ultieme controle met speciale app

Met de handige smartphone app kunt u bovendien een luisterrichting vastzetten. Ideaal als u in een groot gezelschap bent waarbij de microfoon midden op tafel ligt en u even andere sprekers wilt ‘wegdrukken’ om één persoon aan tafel te kunnen verstaan. Via de app selecteert u eenvoudig een richting zonder de Roger On microfoon te hoeven aanraken.

phonakGratis proef en vergoeding

Kunnen uw hoortoestellen wel wat ondersteuning in lastige luistersituaties gebruiken? Informeer dan bij uw audicien voor een gratis proef en eventuele vergoedingen. Of kijk op: www.phonak.nl/rogeron.

 

 

 

 

 

 

 

 

– advertorial –

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!