Slow Travel rondreizen Marokko met Dades Reizen

Slow Travel rondreizen Marokko met Dades Reizen

Graag stellen we u voor aan Dades Reizen, ontdek het échte Marokko!
Dades Reizen is een Marokko-specialist. Founders Astrid en Mohammed wonen ter plaatse, zodat ze u alle mooiste plekjes van Marokko kunnen laten zien. Verwacht u aan kleinschalige Riads (stadspaleisjes), authentieke kasba’s (zandkastelen) of een luxe tentenkamp, als overnachtingsplaatsen.

 

Wilt u zo’n echte Berbertent eens live komen bewonderen? Daartoe heeft u de kans op deze Vakantiebeurs. Hier vindt u in HAL 12 (standnummer 12A097 en 12A098) de originele Berbertent die Astrid en Mo over hebben laten komen uit de Marokkaanse woestijn. Handgeknoopt door nomadenvrouwen, van bruin dromedaris- en geitenhaar.

 

Alhoewel de Marokkaanse gastvrijheid bijna niet te evenaren is, kun je hier op de Vakantiebeurs toch een eerste ervaring opdoen! Je wordt hartelijk ontvangen met een glaasje gesuikerde thee, een heerlijke verse dadel erbij en een gezellig praatje over de Marokkaanse cultuur (en voetbalprestaties!).

 

Doe inspiratie op voor een van de Culturele (50+) rondreizen, die elk voor- en najaar doorgaan in kleine groepjes van maximaal 12 personen. In een comfortabele minibus met een fantastische chauffeur en deskundige Nederlandse reisleiding, beleeft u Marokko op een unieke manier! Wij lichten de reizen hieronder al kort toe:

 

Koningssteden en Woestijn 15d: Dompel je helemaal onder in Marokkaanse sferen tijdens deze complete Marokko rondreis met gelijk gestemden.

 

MarokkoKasbahroute 8d: Het magische zuiden van Marokko met zijn kasbah’s en de hoge zandduinen van de Sahara. De schitterende natuur en Berbercultuur in één reis.

 

Paleizen en Spijzen 10d: Deze culturele rondreis combineert een flinke portie cultuur met porties heerlijk eten, een bezoek aan een wijngaard en op de koffie in een paleis!

 

Saffraanreis 12d: Een festivalreis in november in het diepe zuiden van Marokko. Wandelingen, cultuur en avontuur. Een unieke gelegenheid om het échte leven te ontdekken.

 

Festivalreis Imilchil 15d: Tijdens het huwelijksfestival in september ontmoeten nomaden uit de Hoge Atlas elkaar voor een uitwisseling van levensmiddelen en van bruidjes.

 

Het Moorse Rijk 17d: een intercontinentale ontdekkingsreis die Andalusië verbindt met de Marokkaanse Koningssteden: een gedeelde geschiedenis vol prachtige verhalen en architectuur.

 

Textielreis 15d: Een Engels-talige reis in internationale groep, voor liefhebbers van textiel, mode, sieraden en cultuur. Unieke reis onder begeleiding van twee vrouwelijke artiesten.

 

Wij ontvangen u graag op de Vakantiebeurs in onze Berbertent, om de reizen nader toe te lichten! Reist u liever individueel? Dat kan ook. Wij hebben een groot aanbod aan individuele culturele rondreizen, met chauffeur of self-drive. Afhankelijk van uw budget stellen we graag een reis op maat samen: van authentieke charme tot charme deluxe.

 

 

Komt u een glaasje Marokkaanse muntthee met ons drinken?

 

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!