Solidus een Cadeautje voor de voeten

Solidus een Cadeautje voor de voeten

Bij George in der Maur Beterlopen Winkel vind je nu de nieuwste modellen van Solidus. Bent u opzoek naar die leuke sneaker of juist dat mooie bandschoentje dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

De schoenen zijn voor het voorjaar en zomer van 2019 verkrijgbaar in veel leuke frisse kleuren gecombineerd met metallic leer en mooie printen, gaat u liever voor iets rusiger uitvoeringen is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Wat ook een zeker ook mogelijk is zijn de heerlijke sandalen en slippers van Solidus. De sandalen en slippers hebben allemaal een uitneembaar voetbed, daardoor kunt u ze zeker ook dragen met uw eigen op maat gemaakte steunzooltjes. De modellen zijn leverbaar met zowel een open als een dichte hiel. Kortom bij ons vindt u een zeer uitgebreide en gevarieerde collectie van Solidus. We hebben schoenen van Solidus die uitgevoerd zijn in Prophylaxes wat betekend dat de schoenen extra zacht zijn uitgevoerd voor juist de gevoeligere voeten zoals de Diabetische of de Reumatische voeten. Ook heeft Solidus schoenen in veel verschillende breedtematen. Wijdte F,G,H,J en K hebben wij allemaal in huis.

 

solidusWist u dat u bij ons gratis en geheel vrijblijvend een 3D voetscan kunt laten maken? Het revolutionaire baanbrekende besturingssysteem van de Albert 3D scan geeft driedimensionale informatie over: Lengte van teen naar hiel, breedte van de botjes in de middenvoet, hoogte van de voetboog, dieptepunt van de voetboog, omtrek van de voet, drukverdeling van de voet en algemene statistieken m.b.t. drukverdeling. Kortom een leuke informatieve ervaring. De scan geeft onze de juiste informatie die wij goed kunnen gebruiken om u van een goed advies te voorzien. Ook laat de Albert 3D voetscan zien welk type zooltje er bij u voet pas,t deze zolen hebben wij ook voorradig in onze winkel, en als u nog geen op maat gemaakte zolen gebruikt is het zeker de moeite waard om deze zolen is in de schoenen te passen en aan te voelen. De zolen bieden extra ondersteuning en comfort.

 

Op donderdag 9 mei aanstaande staat er bij ons een speciale Solidus dag op de agenda. Op deze dag zal er een vertegenwoordiger van het merk Solidus bij ons aanwezig zijn. Natuurlijk hebben wij de koffie voor u klaar staan en ook op deze dag maken wij natuurlijk gebruik van onze 3D voetscan.

 

Bent u al nieuwsgierig geworden naar de nieuwe voorjaar en zomer collectie 2019 van Solidus? Kom dan snel langs bij George in der Maur Beterlopen Winkel op de Koningin Wilhelminaweg 497, 3737 BG in Groenekan nabij Utrecht.

 

Tel: 030-2040612
Website: www.indermaur-beterlopenwinkel.nl

 

Onze openingstijden zijn maandag t/m zaterdag van 8.30-17.00. Parkeren kunt u bij ons gratis voor de deur en wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer buslijn 55.

 

Reacties

Wij horen graag van u
Er zijn nog geen reacties Geef als eerste een reactie