Wij zoeken nieuwe buren!

Wij zoeken nieuwe buren!

Staedion biedt met serviceflat Dekkershaghe en Hagheduyn een hedendaags woonconcept voor vitale ouderen. U kunt terecht op twee bijzondere locaties. Rustig in het groen in Loosduinen of aan zee in Kijkduin. U woont privé, maar u kiest zelf wat nodig is om het wonen nog comfortabeler te maken. Zin in gezelligheid? Doe mee met een activiteit. Gaat u met vakantie? Vraag de receptioniste uw plantjes verzorgen. Beide complexen beschikken over faciliteiten als een logeerkamer en een recreatieruimte. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar met openbaar vervoer en hebben ze winkels en horecavoorzieningen in de directe omgeving.

Locatie Dekkershaghe

Dekkershaghe is het grootste complex.

 

Het bestaat uit 113 twee- en driekamerappartementen met een eigen berging en een eigen parkeerterrein. In de bedrijfsruimte op de begane grond vindt u
een kapper, pedicure en fysiotherapie.

 

Daarnaast is er een ruime recreatieruimte waar regelmatig activiteiten in plaatsvinden waaraan u kunt deelnemen, zoals dagelijks de koffie-ochtend.
Maar u kunt hier ook terecht voor bijvoorbeeld uw eigen verjaardagsfeest.

 

Daarnaast is er een bibliotheek en worden er regelmatig muziekavonden georganiseerd.

StaedionLocatie Hagheduyn

Hagheduyn is een kleinschalig complex waardoor de bewoners elkaar snel leren kennen. Hagheduyn bestaat uit 30 twee- en driekamerappartementen, een parkeerterrein, garageboxen en bergingen.
De woningen zijn modern en netjes afgewerkt en bieden veel comfort. Op de benedenverdieping bevindt zich een recreatieruimte waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd, zoals dagelijks de koffie-ochtend. U kunt zelf besluiten hieraan deel te nemen.

Geïnteresseerd?

Neem contact met serviceflat Dekkershaghe, nummer 070 – 3910867 of serviceflat Hagheduyn, nummer 070 – 3233720.

 

 

Steadion

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!