Stamps, wie gun jij een beetje geluk?

Stamps, wie gun jij een beetje geluk?

Vorig jaar december plaatsten we een artikel over de app Stamps. In deze app kun je op eenvoudige wijze je medische verhaal delen met dierbaren; familie, vrienden, collega’s en/of kennissen.

 

Inmiddels gebruiken al meer dan 8000 mensen de app. Zowel patiënten als hun netwerk geven aan veel profijt te hebben van Stamps. Patiënten ervaren steun omdat hun dierbaren op meerdere manieren medeleven kunnen uiten: met korte tekstberichtjes, een kaartje, bloemetje of ander aardigheidje. Bij Stamps noemen ze dat ‘klein geluk’.

 

Mensen uit het netwerk van een patiënt vinden het prettig om mee te kunnen lezen en leven, zonder er om te hoeven vragen. Dat doen ze op een tijdstip en plek die ze zelf kiezen en, anders dan vaak op WhatsApp, met volle aandacht. Stamps biedt een veilige omgeving zonder reclame.

stampsStamps Oktober actie; borstkankermaand

Dit jaar krijgen zo’n 18.000 vrouwen te horen dat ze borstkanker hebben.
De maand oktober is uitgeroepen tot de borstkankermaand. Bij Stamps bedachten ze een mooie actie die draait om klein geluk. Dat kun je wel gebruiken als je de diagnose borstkanker krijgt. Of in een behandeltraject zit. Of in de fase waarin de behandeling erop zit en er verondersteld wordt dat je het normale leven weer oppakt, wat meer energie kost dan gehoopt .
Onderzoek wijst ook uit dat ‘klein geluk’ bijdraagt aan het welzijn van mensen.

Wie gun jij een beetje geluk?

Bij Stamps ontwikkelden ze een sympathieke actie voor de borstkankermaand waarin het gelukspoppetje centraal.
Voor € 9,95 excl. verzendkosten koop je een pakket met 3 mooie kaarten met houten gelukspoppetjes. Om te versturen naar die vriend in of kennis die borstkanker heeft. Of naar iemand anders die wel wat steun kan gebruiken.
Met de aankoop steun je ook de sociale onderneming Stamps . Met behulp van die inkomsten kunnen zij de app gratis aanbieden in de App en Google Playstore.

Een gelukspoppetje gooi je niet weg

Tess van Logtestijn en haar moeder Pien de Ruig zijn de ondernemers achter de app. Ze kwamen op het idee van Stamps op basis van hun eigen ervaring toen Pien voor de derde keer de diagnose borstkanker kreeg. Pien: “Als ik beschreef hoe ik me voelde na een chemo, ont-ving ik de dagen erna diverse bossen bloemen. Superlief.” Tess vult aan: Maar die bloemen gooi je weg na twee weken en een gelukspoppetje bewaar je. Je hangt hem aan een sleutelbos of legt hem in een laatje. Elke keer dat je hem ziet, geeft het een klein geluksmomentje”.

Wie gun jij een beetje geluk?

Bestel een set je kaarten met houten geluks-poppetjes op www.stamps-app.com.
Stamps

 

 

Tags apps, sociaal

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!