Stichting Rechtswinkel Letselschade Advies & Mediation

Stichting Rechtswinkel Letselschade Advies & Mediation

Wie zijn wij?

Wij zijn Stichting Rechtswinkel Letselschade Advies & Mediation. Wij profileren als eerste rechtswinkel gespecialiseerd in letselschade met een landelijke dekking. Met genoegen willen we ons aan u voorstellen en onze projecten kort introduceren. De rechtswinkel is gevestigd in zeven plaatsen: Amsterdam, Den Haag, Ede, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. U kunt altijd bij ons binnenlopen. Telefonisch kunt u ons bereiken op 010-766 00 92. Daarnaast zijn we via e-mail bereikbaar op info@rwls.nl.

 

Wij onderscheiden ons van andere rechtswinkel vanwege onze interculturele dienstverlening. Zonder enige tussenkomst van een tolk, buurman of kind kan er binnen de organisatie goed met
cliënten worden gecommuniceerd binnen een gepaste culturele setting. Kwaliteit, service en vooral iemand helpen staan bij ons erg hoog in het vaandel. Wij hebben een team van ervaren deskundigen, die uit vele aparte culturen komen.

Wat doen wij?

Wij zijn bezig met het opzetten van een sociaal platform, genaamd LetselFamilie, voor mensen die een ongeval hebben gehad en letselschade hebben opgelopen. Het betreft specifiek ongevallen die zijn veroorzaakt op het werk of in het verkeer. Op LetselFamilie kunnen mensen hun verhalen plaatsen. Andere slachtoffers kunnen hierop reageren. Zij kunnen advies geven, elkaar steunen en hulp bieden. Dit doen zij door hun ervaringen met elkaar te delen.

 

LetselFamilie zal 24/7 bereikbaar zijn. U kunt tijdens kantoortijden vrijblijvend een telefoontje plegen met onze medewerkers. Buiten kantoortijden is dit ook mogelijk, mits het een noodgeval betreft. Wij zullen ook bereikbaar zijn via WhatsApp. Buiten kantoortijden kunt u ook te allen tijde mailen naar ons. U zult dan hoogstwaarschijnlijk de volgende werkdag een reactie ontvangen.

 

Onze voornaamste doel met LetselFamilie is het samenbrengen van lotgenoten die hetzelfde of soortgelijke gebeurtenis hebben meegemaakt.

 

Er worden geen enkele kosten in rekening gebracht voor slachtoffers.

Turkije

Voor slachtoffers die een ongeluk in Turkije hebben gehad, wordt nu ook advies gegeven. Voor de behandeling van de dossiers zullen gespecialiseerde Nederlandstalige advocaten worden ingezet met diepgaande kennis van het Turkse schaderegelingsproces. Hiervoor is er een kantoor in Turkije geopend. Voor opdrachtgevers is er een vast aanspreekpunt in Nederland.

Vrijwilligers

De Rechtswinkel Letselschade en ook LetselFamilie zijn stichtingen en deels afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Voor ons staat een gastvriendelijke houding op nummer één. De slachtoffers moeten zich gehoord voelen en weten dat wij er altijd voor hen zijn.

 

Taken van vrijwilligers zijn het te woord staan van cliënten en/of het schrijven van artikelen voor op het platform. Wilt u graag een bijdrage leveren aan de ondersteuning van duizenden letselschadeslachtoffers per jaar? Neem contact op!

Hoofdkantoor

Goudse rijweg 400
3031CK Rotterdam
T 010-766 00 92
website: www.rwls.nl
e-mail: info@rwls.nl

 

Landelijk netwerk van kantoren in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Roosendaal, Tilburg en Ede.

 

 

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!