Sunweb presenteert: De majesteit van de Middellandse Zee

Sunweb presenteert: De majesteit van de Middellandse Zee

Bij Sunweb houden we niet alleen van zon- en strandvakanties, maar ook van onvergetelijke cruise-ervaringen. “We houden van cruisevakanties!” En daarom houden wij van de kans om de charme van de Middellandse Zee te verkennen aan boord van Cunard’s Queen Victoria.

Waarom kiezen voor Cunard?

Traditie: Al meer dan 180 jaar domineert Cunard de cruise-industrie. Aan boord stappen van een Cunard-schip betekent deel worden van een rijke traditie die teruggaat tot de 19e eeuw, compleet met grandeur en elegantie.

 

Het schip: De vloot van Cunard, waaronder natuurlijk de Queen Victoria, staan bekend om hun tijdloze elegantie. Denk aan ruime staterooms, imposante trappen en prachtige balzalen.

 

Verfijning op zijn best: Of het nu gaat om de formele avonden waarop u zich in uw beste avondjurk of pak hijst, de traditionele Britse afternoon tea met livemuziek, of de hoogwaardige entertainmentopties; Cunard zorgt ervoor dat elke dag speciaal voelt.

 

White Star Service: Gastvrijheid zoals het bedoeld is. Persoonlijke aandacht, zorg en een gevoel van pure luxe is wat u kunt verwachten.

 

Met Cunard ervaart u een rederij die de kunst van het cruisen tot in de perfectie heeft verfijnd. Met een ongeëvenaard erfgoed en een passie voor details, zorgt Cunard ervoor dat elke reis niet zomaar een cruise is, maar een elegant avontuur in stijl en comfort.

 

Sunweb

De magie van de Middellandse zee

Vaar over de betoverende wateren van de Middellandse Zee en laat u meevoeren door haar tijdloze schoonheid. Voel de warmte van de zon op uw huid, terwijl historische kuststeden als juwelen aan de horizon verschijnen. Proef de rijke smaken van mediterrane delicatessen, hoor het zachte ruisen van de golven en beleef de romantiek van eeuwenoude legendes. Elke haven heeft zijn eigen verhaal, elke zonsondergang een nieuw begin. Dit is geen gewone vakantie; dit is een reis door de ziel van de Middellandse Zee, een dans van cultuur, natuur en onvergetelijke momenten. Dit alles, terwijl u verblijft op een van de meest iconische schepen ter wereld, de Queen Victoria.

Speciale Aanbieding!

U kunt al een zevendaagse Middellandse Zee-cruise boeken vanaf slechts €795,- (gebaseerd op twee personen)! Boek vóór eind september 2023 en geniet van een exclusieve 5% korting op uw Middellandse Zee-cruise.

Waar wacht u nog op?

Dit is de kans om uzelf onder te dompelen in ongeëvenaarde comfort, cultuur en culinaire hoogstandjes. Met Sunweb’s garantie voor zekerheid, uitstekende prijzen en fantastische bestemmingen, waar wacht u nog op? Kijk nu op https://www.sunweb.nl/cruises/rederijen/cunard

 

 

Sunweb

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!