Support: Een evenement vol mogelijkheden

Support: Een evenement vol mogelijkheden

Van woensdag 30 mei tot en met zaterdag 2 juni 2018 vindt de grootste beurs op dit gebied plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

In deze week trekken bijna 200 organisaties, bedrijven en verenigingen alles uit de kast om er voor u een leuke en leerzame dag van te maken. Er valt van alles te doen en te beleven. Zo zijn er allerlei nieuwe hulpmiddelen, technische snufjes en gadgets te zien én te testen. Dat doet u bijvoorbeeld op een van de speciaal daarvoor aangelegde testparcours, maar ook direct aan de stand waarbij u persoonlijke begeleiding en uitleg krijgt.

Waarom u Support 2018 niet kunt missen

Wat is er verder allemaal te doen op Support?
Er is een vakantieplein waar mensen informatie kunnen vinden over reizen met een bewegingsbeperking, er is een speeltuin voor de jongere bezoekers en er is een sportvloer van de Johan Cruyff Foundation. Daar kunt u meedoen aan verschillende sportclinics, waaronder rolstoeltennis en basketbal. Het Onbeperktplein is ook een bezoekje waard, daar vinden allerlei activiteiten plaats. Zo zijn er modeshows en vertellen inspirerende sprekers hun verhaal.

 

Support is er voor mensen met een bewegingsbeperking, maar ook voor zorgprofessionals als fysiotherapeuten, verpleegkundigen, ergotherapeuten en arbeidskundigen. Voor hen, maar natuurlijk ook voor andere bezoekers, is er dagelijks een doorlopend en afwisselend programma in zes verschillende theaters. Daar worden ruim 100 presentaties gehouden.

 

De theaters zijn ingedeeld naar thema. Ze worden ingevuld door experts, ervaringsdeskundigen, onderzoekers, leveranciers en belangenbehartigers, waaronder organisaties als Spierziekten Nederland, Dwarslaesie Nederland, Wij staan op!, Onbeperkt aan de slag en Nu91.

 

Kortom er is ontzettend veel te doen op Support. De kracht van dit bijzondere event is tevens dat het verschillende partijen bij elkaar brengt. Organisaties en ontwikkelaars die niet geloven in beperkingen.

Komt u naar Support?

Meldt u dan aan op de website www.supportexpo.nl. De toegang is gratis.
De beurs is tussen woensdag 30 mei en zaterdag 2 juni iedere dag open van 9.30 tot 16.30 uur.

 

 

Support

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!