Tracks Plus reizen

Tracks Plus reizen

Met trots presenteren wij u onze nieuwe reis programma 2021 Tracks Plus reizen, speciaal voor u als senioren reiziger.

 

Tracks Plus reizen maakt onderdeel uit van Tracks Travel, welke al 30 jaar met liefde en passie vakantiereizen organiseert voor bijzondere doelgroepen.

 

Tracks plusOnze ervaring en expertise in het organiseren van kleinschalige groepsreizen zetten we ook in 2021 in voor Tracks Plus reizen. Heerlijke vakantiereizen in kleine groepen met maximaal 25 gasten, in touringcars met veel beenruimte en met een beperkt aantal opstapplaatsen, zodat u snel op uw vakantie bestemming bent. Naar wens kunt u gebruik maken van haal- en brengservice vanaf huis naar uw opstapplaats. Vakantie betekent heerlijk genieten in een ontspannen tempo, met s’ ochtend een heerlijk ontbijtbuffet in een kwaliteitshotel. Onder leiding van een reisleider, maakt u bijzondere excursies of activiteiten met leeftijdsgenoten met wie u dezelfde interesse deelt.

 

Van korte steden trips naar onze mooie Hanzesteden, de mooie Veluwe of het idyllische zuid Limburg, het historische Belgische Antwerpen en Gent, of het verrassende Engelse New Castle met minicruise vanaf IJmuiden. Of meer actief naar een schitterende kasteel camping in de Franse Auvergne, het mooie Oostenrijkse Zillertal of Luxemburg met fietsen op E-Bikes en wandelen door het mooie landschap.

 

Blijf weg van eenzaamheid en ontmoet nieuwe mensen bij Tracks Plus.

 

Wij delen graag onze reispassie met u.

 

Welkom bij Tracks Plus reizen en vraag de reisbrochure aan via: info@tracksplusreizen.nl
of bel: 071-3011888
Zie www.tracksplusreizen.nl
wij zijn aangesloten bij het VZR- Garant fonds

 

 

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!