Traplift ouderwets? – De nieuwe huislift van EBD Techniek

Traplift ouderwets? – De nieuwe huislift van EBD Techniek

Naast de inmiddels bekende rolstoel-huisliften – EasyHomeLift – heeft leverancier EBD Techniek een zeer aantrekkelijke huislift in haar programma voor diegenen die hun huis levensloopbestendig willen maken. Deze lift wordt “MijnLift” genoemd.

 

We spreken met Guido van Rhee, de commerciële man achter EBD Techniek.

 

Guido vertelt: “De overheid verwacht van ons dat we allemaal langer thuis blijven wonen. Maar het aantal aantrekkelijke gelijkvloerse woningen in Nederland is zeer beperkt. Wij richten ons met MijnLift op die mensen die blij zijn met hun huidige woning en met het aanbrengen van deze designlift het comfort van hun woning willen verhogen, door de luxe en het gemak van een eigen mooie huislift.”

 

Guido vervolgt: “MijnLift is een esthetisch multi-talent. Deze lift is net als onze EasyHomeLift, een zogenaamde vloerluiklift. Het voordeel is dat deze liften geen liftput of -schacht nodig hebben en je ze bijna niet ziet als ze op de andere stopplaats staan. Dus een echt functionele lift die bijna niet opvalt en in iedere woning geplaatst kan worden.”

 

trapliftWe begrijpen van Guido dat de MijnLift het antwoord van EBD Techniek is op de alom bekende trapliften. Guido vindt dit foeilelijke en onhandige apparaten, die volgens hem niet aansluiten bij de behoefte van de moderne ouderen. Guido: “Een moderne designkeuken op een ergonomische werkhoogte, een moderne designbadkamer zonder obstakels zoals een hoge bad-instap, een slaapkamer met een verstelbaar boxspringsysteem met een ergonomisch instaphoogte, sta-op relaxfauteuils, hippe elektrische auto met hoge instap en soms zelfs gecombineerd met een hippe nieuwe levenspartner. Dat is wat de moderne ouderen willen. Waarom zouden ze dan genoegen nemen met een afschuwelijke traplift (wat een uitstraling heeft dat)? Hippe mensen hebben een hippe huislift nodig. 100% elektrisch, dus stil en milieuvriendelijk!”

 

Reacties

Wij horen graag van u
Er zijn nog geen reacties Geef als eerste een reactie